GODT NYTÅR

Hvor heldig er jeg lige…

yoyo

Jeg er simpelthen så mega over glad. Da jeg gik på barsel var jeg ærlig talt lidt bange for om jeg ville ende med at holde lige så lang tids undervisningspause, som ved min første barsel. Den pause var på næsten 2 år og det var såååå svært for mig at komme igang med at undervise igen. Det var der helt sikkert flere grunde til, men den vigtigste grund var nok, at tiden var ikke til det. Der var en god grund til at jeg havde brug for den pause på lige netop det tidspunkt. Denne barsel har været fantastisk, det har været mega hårdt, fordi Elva ikke har sin fars sovehjerte…. Det kommer… Det skal det! Det har også været en barsel, hvor jeg har glædet mig ufattelig meget til at komme igang med at undervise igen – når tiden var til det. Nu er den tid så småt kommet og selvom jeg er møj spændt og har den vildeste ammehjerne, så glæder jeg mig ubeskrivelig meget.

Jeg begynder inden længe at undervise i Frederiksbergs hyggeligste varmeste yogacenter Hélt, hvor jeg starte gravidforløb fra næste uge. Det forløb som starter i næste uger er allerede udsolgt, men jeg starter endnu et forløb på 6 uger fra den 1. feb. kl 19-20.15, læs om det HER. Når Elva får plads i vugger i løbet af foråret, kommer jeg til at undervise meget mere 🙂

helt

 

Derudover begynder jeg at undervise hos YO studios, som er et helt nyt yogacenter der åbner på Islands Brygge til februar. Yo er et veletableret yogacenter i Århus , som nu åbner i KBH. Det bliver et fantastisk sted, med dygtige søde undervisere (altså her hentyder jeg til mine kollegaer :-)). Der vil være masser af legende yogaklasser med fokus på dansende flows, barre træning og meget mere. Jeg starter gravid- og efterfødselsforløb fra marts. Jeg glæder mig for crazy meget! Der er åbningsevent for YO den 28. januar kl. 12-16 og du er meget velkommen til at kigge forbi Bryggen, læs mere HER. Der vil være gratis yoga og barre timer, hvor det er først til mølle princippet. Her dukker man bare op og tager en plads på gulvet. Medbring egen måtte eller bevæg dig på gulvet. 12:30-13:30 – Vinyasa Yoga / Emilie og 14:30-15:30 – Barre / Malene

yo

2 kommentarer

 • Gustavo Woltmann

  Tillykke med de nye jobs. Dem skal du nok klare 🙂

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • YOGAMOR

   Ih, tusind tusind tak <3 Jeg glæder mig helt vildt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GODT NYTÅR