Portræt af lillesøster...

Hvad glæder jeg mig mest til…

…når lillesøster kommer? Altså jeg glæder mig til fødslen, men efter det er der også mange ting, som jeg glæder mig meget til. Jeg ved udemærket godt, at det måske ikke lige bliver som jeg forestiller mig, men det stopper mig ikke i at drømme 😍💗

Solen skinner og der er forår i luften. Fra vinduet i stuen, kan jeg se at naboens frugttræ (måske kirsebær) så småt er begyndt at blomstre. Jeg har glædet mig til foråret i uendeligheder og nu er det lige på trapperne. Der er simpelthen så meget jeg lige fortiden glæder mig til og de fleste ting omhandler selvfølgelig lillesøster og min lille familie 😍


Jeg glæder mig til….:

At dufte til baby👶

At ligge hud mod hud med baby

At vikle baby helt tæt på mig, i en af mine smukke vikler – jeg starter nok med min smukke bløde Ellevill paisley med silke 😍😍

At se Aya med sin lillesøster 👯👧👶

At se Tore med baby i armene 😍😍😍

At drikke et koldt glas rosé på terrassen i forårssolen🍷

At gå en tur med lillesøster i barnevogn, i Søndermarken, i Frederiksberg have og ned af Frederiksberg alle ?? Tre yndlings gåsteder 😍 Gerne med en kaffe i kopholderen og en chokorug i hånden 😍

At slippe af med stylte-væske-adder-av-ben 😩👎

At kunne ligge på maven!!! Åh, det savner jeg.

At kunne løbe! Bare efter bussen eller en bold.

At have TO børn!

At sidde i sofaen ved siden af (sovende😂) lillesøster i sin slyngevugge, med en god bog??📖

At tage i babybio med Tore.

At hygge med mine veninder, som også er på barsel ??

At rejse med min lille familie. Vi starter med en tur til Italien til juli 👍

Til at amme – jeg tør godt at skrive den på, selvom det ikke gik så godt sidst. Men det betyder ikke, at det er umuligt denne gang.

Okey, denne her liste kunne jo fortsætte i evigheder… Der er vidst rimelig meget jeg glæder mig til 😍😍😍

 

Hvad glæder i andre gravide jer mest til? Eller jer som endnu ikke er gravide, men alligevel har nogle forestillinger om babytid? Eller jer som har født, hvad glædede i jer mest til, da i var gravide?

Jeg glæder mig også til at gå en tur rundt om søerne og tage et pitstop på en bænk i solen. Og ja, det er en øl jeg har i kopholderen… Det var dengang jeg kæmpede for at få amningen og mælken igang, så fik jeg drukket en del nisseøl… Det smagte faktisk ret godt 👍

 

Du kan følge Yogamor på Facebook, Instagram og Bloglovin

 

2 kommentarer

 • Janne

  Sikke et fint indlæg – der er mange ting at glæde sig til i den kommende tid!

  Jeg selv ser frem til en fødsel, at se vores datter blive stroresøstster, møde vores lillebror og nyde at jeg forhåbentlig har mere ro denne gang fordi man har prøvet det hele før – men også her glæder jeg mig til amning – der forhåbentlig lykkes denne gang!

  Må jeg spørge hvilke tiltag du har gjort for at få det til at lykkes denne gang og kan jeg evt læse noget om dit tidligere forløb et sted?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • yogamor

   Tak for din kommentar ❤️ Jeg glæder mig virkelig også til (forhåbentlig) at have mere ro. Hvilket jeg håber hjælper på ammeforløbet. Jeg vil meget gerne skrive om mit ammeforløb sidst. Rigtig god ide faktisk

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Portræt af lillesøster...