Er jeg for tyk til yoga?

Hurtige, lækre og mættende pandekager

Som lovet på Instagram (@yogamor.dk), så deler jeg opskriften på dagens lyn-pandekager. Jeg laver dem faktisk ret tit, i lidt forskellig variationer, men basen er som udgangspunkt det samme – nemlig havregrød. Jeg laver havregrød næsten hver morgen og har gjort det det meste af Aya’s liv. Jeg elsker selv at spise lun grød til morgen, især om vinteren. Det mætter godt og varmer min krop og sjæl. Men nogle gange bliver både Aya og jeg træt af grød og netop dér tyr jeg til havregrødspandekager. Faktisk så mætter det endnu mere pga. af æg og banan, og så er det lidt luksus-syndigt at starte dage med PANDEKAGER 😀 I like 🙂

 

Idag lavede jeg dem således;

 • En portion havregrød til 2 pers. (evt. glutenfri)
 • En most banan
 • To små æg
 • En sjat mælk (evt. ris/mandelmælk)
 • En knsp. salt
 • En tsk/spsk. Honning/sirup (jeg brugte agavesirup)
 • Evt. lidt vanilje- og kanelpulver

Steg i kokosolie eller smør

Nogle gange putter jeg kokosmel, mandelmel, proteinpulver, blåbær eller andet godt i 👍

Jeg har drysset lidt kokoschips og sirup over. Yummi!

Bum. Done. Spis. Nyd.

 
  

Find flere opskrifter HER

Kys, kram & Namasté

1 kommentar

 • Christina

  Skal dejen være Lind og flydende eller tyk i konsistensen.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er jeg for tyk til yoga?