Min yogaven

Hollywood-stjerner på min vej…

En af mine LA oplevelse…

Vi har de sidste par dage stødt på en del kendte, især skuespillere. Det er sgu lidt sjovt og mærkeligt. Og i forlængelse af mit sidste indlæg “Jeg fik koldsved og hosteanfald“, så er det jo nærmest som om, at man vigtig kender kendte skuespillere, fordi man har set deres ansigter så mange gange. Altså som i, vi er gode venner og på kram… Idag var vi ude og cykle langs stranden og jeg følte mig ellers ret sej på min lidt for hippie/hipster-smarte cykel, med sadlen alt for lavt og vinden i håret -som mest blæste ind foran mit ansigt… Der kom jeg cyklende med håret i øjene og optaget af at se lækker ud, sikkert også med iphonen fremme til at tage selfies, fik ikke lige bremset hurtigt nok, da en bekendt mand gik ud foran mig (jeg havde hajtænder, så det var jo nok min fejl). Ja, han virkede bekendt og i et split sekund havde jeg en fornemmelse af, at han nok var en gammel lærer jeg havde haft. Men det var det ikke, for det var jo Bruce Willis jeg var kørt ind i… Ikke så pænt af mig. Men han smilede bare og var faktisk ret pæn… altså som i RET PÆN og super sej 😳😝 Det var altså en skør oplevelse. For det var jo Bruce…. Bruce som jeg nærmest føler at jeg kender og virkelig godt kan lide…. Jeg havde på en måde lyst til at sige ‘Hej’ og kramme ham, men det ville måske være lidt upassende når nu vores relation er envejs… Livet er sjovt. Og dejligt. 😊

Jeg nyder virkelig livet her.

Elsker LA mere og mere for hver dag ??

  


Sådan så min kære ven ud… Søde seje Bruce 😍

Er jeg den eneste som har et lille bitte crush på denne herlige mand?

Læs flere af mine LA oplevelse hvis du kigger under kategorien “Livet i LA


Du kan følge Yogamor på Facebook, Instagram og Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min yogaven