Nilens Jord

Hej til jer nye

Jeg kan se, at der er kommet nye følgere på min Instagram, som også klikker herind og læser med. Det er jeg rigtig glad for. Velkommen til jer <3 Jeg vil lige dele en lille præsentation af mig som behandler og yogalærer. Hvis du trykker på “Book mig” øverst på forsiden, så kan du book tid online til kropsterapi.

Helt kort.

Jeg arbejder som kropsterapuet, yogalærer og influencer. Jeg er vild med holistisk kropsarbejde, bevægelse, forbindelsen mellem krop, følelser og tankemønstre. Det er derfor også et gennemgående tema i mit liv, både personligt og professionelt.

Min kære mormor har altid inspireret mig meget. Hun er healer, massør og zoneterapeut, og det holistiske og mere spirituelle syn på kroppen, som hun har indviet mig i, har altid fascineret mig meget. Jeg er nok lidt gået i mormors fodspor og hun har lært mig om healing, krystaller, energier, æteriske olier mm. Jeg startede til yoga for ca. 15 år siden, det var i mit fitnesscenter, hvor jeg i 2008 blev uddannet fitnessinstruktør. Jeg blev ret vild med yoga og ville gerne lære mere og undervise i yoga. I 2010 tog jeg til Indien for at bo på et ashram og uddanne mig til yogalærer. Det var min første yogauddannelse hos Shri Kali Ashram – som dengang lå i Goa. Derefter fortsatte det holistiske kropsnørderi og jeg har nok taget en kropsuddannelse om året siden. Så det er blevet til nogle stykker. Senest uddannelsen som Totum Kropsterapeut.

Her er nogle af de uddannelser jeg har bag mig, bl.a.;

Vinyasa yoga og Thai yoga massage – Chandra yoga – gravidyoga – efterfødselstræner – Bodyflow instruktør – Fitnessinstruktør – – Folkeskolelærer – Kandidat i pædagogisk antropologi (Både min bachelor og mit speciale i pædagogisk antropologi har omhandlet en holistisk tilgang til kropsarbejde bl.a. gennem dans, yoga og meditation) – Meditation, mindfulness og anerkendende metode – Yogateknik og anusara – Reiki healing  – Totum Kropsterapeut.

Jeg har de seneste måneder ikke undervist i yoga, men i stedet fokuseret på mine behandlinger. Jeg savner at undervise, så starter nok op igen snart 🙂

Du kan book tid til kropsterapi på joflow.dk. Kropsterapi kan hjælpe dig med at komme “ned” i kroppen og mærke din krops signaler bedre. Jeg arbejder intuitivt og dybdegående med hele kroppen, ud fra den filosofi, at spændinger og blokeringer ét sted i kroppen kan påvirke resten af din krop. Alle behandlinger er forskellige, alt efter hvad du har brug for den pågældende dag.

Jeg vil gerne skabe et uhøjtideligt og trygt rum hvor der er plads til forskellighed, nærvær og åbenhed. Jeg vil skabe et sted, hvor du kan finde ro, udfordre dig selv og få en bedre forståelse for dig selv og din krop. Både i mine kropsbehandlinger og i min yogaundervisning.

 

Kontakt: josefinebarrett@gmail.com

Instagram: @yogamor.dk

Jeg glæder mig til at se dig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nilens Jord