Bedre kropsholdning

Hallooo, er i derude? :-)

Hej med jer,

Jeg er her stadig, er i også?

Computeren har fået en ordentlig tiltrængt pause og det støvtildækkede æble lyser nu op for først gang læææænge. Det er helt perfekt. Både med pausen og at den nu skal støves af og i brug igen. Jeg savner jer derude og jeg savner at dele det som kribler i mine fingre. Nogle dage yoga, nogle dage træning, mad, tanker osv.. Sommeren er ved at synge på sidste vers og jeg fornemmer et skift i energien. Faktisk har jeg fået mere energi i takt med det koldere vejr og flere inde timer. Sommeren har været skøn, udfordrende og lang. Elva brækkede benet kort efter vi var gået på ferie og først nu 8 uger efter, er hun begyndt at gå normalt igen. Det har været en crazy omgang, som jeg ikke ønsker andre prøver. Dumme dumme trampolin! Efterår, varm te og langærmede trøjer passer mig faktisk rigtig godt. Jeg vil dyrker mine hobbyer, bruge mere tid på det jeg lige har lyst til, om det er yoga, at lave armbånd, male eller se mine veninder. Generelt bruge mere tid på det som giver mig energi, fremfor det som tager min energi. Kender du det?

Lige nu sidder jeg på Maude’s med kaffe, stearinlys og Edith Piaf i ørnene – og den største grund til at jeg nu har fået gang i blogfingrene, er klart en overspringshandling fra min eksamenslæsning. På fredag skal jeg til den sidste eksamen og så kan jeg forhåbentlig kalde mig kropsterapeut. Yes! Det glæder jeg mig til. Lige nu skal det bare overstås, for jeg hader eksamener. Jeg synes, at eksamener kan være så opstillet og uvirkelige. Og jeg synes bestemt ikke, at jeg viser den bedste udgave af mig selv. Men det gør jeg selvfølgelig på fredag ikk 🙂 🙂

 

Jeg åbner op for flere behandlinger, så skriv endelig til mig, hvis du vil ha en tid 🙂 Det koster 400 kr for 60 min. resten af september, derefter stiger det til 550kr for 60 min.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedre kropsholdning