Nye venner

Gypsyfamilien flytter videre…

Vi er så småt begyndt at forberede os på at flytte væk fra dette skønne hus. Det har været de vildeste 6 månder! Så mange uforglemmelige minder vi tager med herfra. Jeg er så taknemmelig og glad for den kæmpe oplevelse det har været at bo her. Tiden er fløjet og jeg forstår slet ikke at vi allerede har været her i et halv år. På tirsdag siger vi farvel til huset, men heldigvis ikke LA endnu. Vi har lejet et hus i Santa Monica, hvor vi skal holde ferie i nogle uger, inden vi flytter tilbage til Kbh. Jeg tror bestemt ikke at det er farvel til LA, for det føles på mange måder som hjemme for os. Det vil nok altid være vores andet hjem. Men lige nu kalder sommer i Kbh og det glæder vi os mega meget til. På trods af valgets virkelig ærgerlige udfald den anden dag, så elsker og savner jeg dk – især Kbh, som på alle måder er min YNDLINGS by i hele verden! Det jo nærmest en lille landsby hvor alle kender alle, men med storbysfornemmelser, i forhold til kæmpe store LA. Glæder mig til at komme tilbage til den lille storby, hvor man kan gå og cykle til alt 😀 Men LA du er blevet min ven på godt og ondt, og jeg vil savne dig helt vildt meget!

Der er spændende københavner-nyheder jeg deler med jer snart 🙂

aya

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye venner