Fødestillinger

Gravidmassage og en sø af savl…

Idag er jeg blevet møjforkælet med en MEGET tiltrængt luksus gravidmassage. Jeg har den sidste uges tid haft en del væske i kroppen og mig bækken har også drillet en smule, så jeg havde glædet mig meget til denne behandling hos Ezanza.

Jeg er fuldstændig flyvende og min krop skriger TAK. Det var virkelig dejligt og jeg er sikker på at lillesøster i maven kunne mærke min ro og mit velbehag. Så det var helt sikkert godt for os begge.

Så efter en lang cykeltur (synes den højgravide), gennem sjap og slud, ankom jeg til en lille hyggelig og helt rolig oase tæt på en ellers travl og hektisk Nørreport st. Der duftede af lavendel og cool mint te, og der var blid og meget behagelig “spa-musik” i baggrunden. Jeg er en sucker for wellness, så jeg kan slet ikke få nok af hele spa/forkælelses-stemingen.

 Åh, mine væskefyldte ben og fødder er glade…

Jeg startede med et varmt fodbad med økologisk kamilleolie og grovkornet himalaya krystalsalt, hvortil der var serveret frisk frugt, te og vand. Så fik jeg masseret mine fødder med rensende fodscrub bestående af en exfolierende og rensende peeling af fint himalaya krystalsalt, mandel- og kamilleolie. Oh yes… mine virkelig trætte, væskefyldte og overbelastede fødder har det så dejligt efter denne oplevelse. Derefter vil jeg ca. 20 min. fodmassage med sheasmør og rosenolie. Man skulle jo næsten tro at dette var hele behandlingen, men næ nej, der kommer meget mere… Så fik jeg ca. 80 min. full body fysiurgisk massage af ben, ryg, arme og til sidst afslappende ansigts- og hovedbundsmassage. OMG! Shit, hvor var det godt. Det er utroligt, så taknemmelig kroppen er, når man er højgravid. Og jeg lå på maven, hvilket i sig selv var helt fantastisk. Ja, og jeg var vidst lige væk et lille øjeblik, for vågnede ved at jeg savlede rimelig meget ned i hullet på gravidbriksen… og kunne igennem hullet se, at det ikke var den første savlklat, som var endt der på gulvet… ups… Næste gang ber´ jeg dem lige om, at dække af UNDER briksen… shit, jeg var afslappet! Please sig, at jeg ikke er den eneste, som har prøvet det… 🙈🙈🙈

 IMG_0621 IMG_0623 met ezan IMG_0628

På mine gravidhold siger jeg altid, at de gravide skal prioritere fodbehandling som en del af deres månedlige budget under deres graviditet, da ben og fødder er så belastet under graviditeten. Det lyder måske lidt luksusagtigt, men jeg mener det faktisk og jeg vil også anbefale at få massage under graviditet. Gravidmassage er en har en kæmpe effekt på kroppen, både for dig og din baby. Massagen kan give dig en pause i en måske travl hverdag, det kan give dit et pusterum med ekstra tid til dig selv, og hjælpe dig som gravid med at komme i kontakt med din krop og med din baby.

Derudover kan det hjælpe dig med at slappe af, så du kan nå ned i din egen krop og lytte til dine egne ønsker og behov. Hvilket på en måde er den bedste fødselsforberedelse du kan få. Massage øger også blodcirkulationen, hvilket er rigtig godt mod væskeophobning, ømhed og smerter i kroppen. Min krop er i hvert fald rigtig glad lige nu.

Jeg fik den behandling som hedder Wellness til gravide – Gravid Rosenmassage, læs om den HER. Hvis du overvejer en gravidmassage, så vil jeg klart anbefale Ezanza. Det er en virkelig hyggelig oase midt i København K og de er meget professionelle og dygtige 🙂

IMG_0622

Annonce

Du kan følge Yogamor på Facebook, Instagram og Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødestillinger