Jeg begynder at undervise om få uger...

GODT NYTÅR

Glædelig bagjul og Godt nytår kære venner.

Der har været juleferie på bloggen og jeg har i stedet brugt tid på familien, på mavevirus, lungebetændelse og på at SOVE. Det har været tiltrængt. Nu er det nye år skudt igang og denne tid sætter altid mange tanker igang hos mig. Hvad har jeg brugt tid på det foregående år, hvad vil jeg gerne bruge mere eller mindre tid på det kommende år. Jeg plejer altid at skrive nogle intentioner ned, med ting jeg gerne vil bruge mere energi på. Det kræver altid nogle omprioriteringer, når der skal bruges mere tid på noget og den proces kan godt være lidt udfordrende. Men det er en genial måde at få ryddet ud i alt det som ikke nærer mig. Om det er dårlige vaner, noget kost, venskaber eller andet, så skal der ryddes op, støvsuges og gøres plads til alt det som jeg gerne vil ha mere af i mit liv.

En af de ting, jeg gerne vil ha mere af i mit liv, det er yoga. Både min egen praksis og som underviser. Heldigvis tror jeg, at det kommer helt naturligt, når jeg lige om lidt begynder at undervise igen bla. hos Hélt på Frederiksberg og jeg får også mere tid til at dyrke yoga selv, nu hvor Elva er blevet større og ikke er alt så afhængig af mig mere. Hver ting til sin tid.

En anden ting, jeg vil ha mere af, det er overskud. For jeg er helt i bund efter et år med minimal søvn, for dårlig kost, for lidt yoga og træning, for meget sygdom mm. Så jeg vil sætte alt ind for at hjælpe min krop til at blive stræk og rask, så jeg kan få mere overskud i hverdagen. Det bliver godt!

Har du skrevet ned, hvad du gerne vil bruge mere tid på i dette år? Og hvad du måske skal fjerne eller i hvert fald nedprioritere, så det bliver muligt – uden kamp og stress.

 

nyta%cc%8ar1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg begynder at undervise om få uger...