Mit ammeforløb...

“Gode råd”, myter og en smule overtro

Gode råd fra verden…

Jeg fortsætter myter og muligvis også overtro fra verden. Du kan læse flere myter her: “Hvor og hvornår blev mine børn undfanget” og …

Jeg håber meget, at i kan grine lidt af nedenstående og ikke lader det skræmme jer… For det er bestemt ikke meningen!

 

Du skal ikke spise den ris, der er brændt fast i bunden af gryden, da moderkagen ellers på tilsvarende vis vil sidde fast. (Himalaya)

Hvis du er gravid, så skal du ikke færdes i skyggen af en hest, da hun eller risikerer at blive gravid lige så længe som hesten – i 12 måneder… (Tibet)

Hvis du ligger for længe i solen, så risikerer du at dit foster smelter bort. (Ibo, Nigeria)

Hvis du sidder foran døren til dit hus, kan dit barn få stor mund og larme meget. (Indonesien)

Hvis sæd fra forskellige mænd forenes i kvindens skød kan de fremme barnets udvikling. Man mener dog, at det ikke er gavnligt for barnet at have mere en tre fædre. (Bororoindianerne i Amazonas)

Den vordende fader er ansvarlig for sit barns beskyttelse ved at fremskaffe alle de ting den vordende moder ønsker at spise. (Sri Lanka)

Mandens følelsesliv kan blive forsømt under graviditeten, så mange mænd oplever sympati-symptomer, så de lægger henslængt på sofaen, hvor de pylre om sig selv og hengiver sig forskellige former for forkælelse… (Ecuador)

Vi fortsætter med de kære mænd… I en engelsk by udviklede 57% mænd, af en gruppe på 221 med gravide koner symptomer lige fra tandpine, rygsmerter til opsvulmet mave og en fornemmelse af, at barnet bevægede sig inde i dem. Alt sammen noget der forsvandt, efter fødslen var overstået.

mig
 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit ammeforløb...