Rebozomassage

Forbered din krop til fødslen

Annonce

Jeg er VILD med lækre olier og jeg er også vild med Weledas mega god produkter. Den anden dag skrev jeg lidt om at tage imod baby selv og hvordan man kunne blive fortrolig med sin krop under graviditet. Læs indlægget HER. Apropos dette emne, vil jeg lige anbefale to produkter fra Weleda, som jeg fortiden tester. Den ene er en olie til at smøre brysterne ind i, som skulle hjælpe med at sætte gang i mælkedannelsen og sørge for, at mælken løber til under amningen. Ja, det lyder måske, for godt til at være sandt, men om de særlig udvalgte æteriske olier hjælper eller ej, så ved jeg at det er godt at massere brysterne for at undgå mælkeknuder osv. og at fremme oxytocinhormonet, som stimulerer nedløbsrefleksen. Så hvorfor ikke bruge denne olie til at massere brysterne med, som måske fremmer amningen? Du kan begynde at massere dine bryster med olien fra uge 38. Læs hvordan du bruger olien HER.

Men generelt synes jeg, at det er rigtig godt at massere brysterne i ugerne op til fødslen, da det som sagt er oxytocinfremmende – som også er det hormon der giver veer. Jeg er, som i jo nok ved, kæmpe fan af alt det kroppen kan helt af sig selv og især under graviditet og fødsel. Så hjælp din seje krop på vej, det bliver du glad for!

IMG_1028

Den anden olie jeg bruger er Weledas olie til mellemkødet. De fleste fødende får bristninger i mellemkødet og i skeden, når de føder. Ja, I’m so sorry, at jeg bringer emnet på bordet, men det er jo desværre realiteten. Men i mange tilfælde lyder det heldigvis MEGET værre end det er. Mange af bristningerne er overfladiske, men i nogle tilfælde går bristningerne dybere. Jeg havde en lille bitte bristning sidst og jeg huske der ikke som noget slemt overhovedet. Dengang havde jeg også brugt Weledas olie… Så jeg tør sgu ikke rigtig at lade vær denne gang. Weleda har lavet en helt ren og naturlig olie til at massere mellemkødet, for at forbedre hudens fleksibilitet, beskytte mod evt. bristninger under fødslen. Olien indeholder sød mandel og E-vitaminrig hvedekimolie. Du skal bruge den som massageolie 3-4 gange om ugen i 5-10 minutter, fra 34. graviditetsuge. Bedst efter et bad i varmt vand, og sørg for, at blæren er tømt. Læs hvordan du bruger olien HER.

Følg Weleda’s facebook side HER.

Indlægget er lavet i samarbejde med Weleda.

Du kan følge Yogamor på Facebook, Instagram og Bloglovin

5 kommentarer

 • Jane Faerber har forresten skrevet lidt mere om bl.a. annoncer her: http://www.madbanditten.dk/2016/03/18/blogger-laver-du-disse-5-ulovlige-fejl/
  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange tak for svar. 🙂 Og god weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Yogamor 🙂
  Jeg er lidt i tvivl – du har haft flere indlæg med Weleda og andet hudpleje. Er det sponsoreret/gaver? Det fremgår ikke af din blog, men jeg må indrømme, at det virker lidt som reklame.
  Jeg håber, det er ok, at jeg skriver. 🙂 Jeg er mægtig glad for din blog, men synes virkelig, det er vigtigt, at vi her i blogland er gode til at fortælle, når noget er sponsoreret eller gave, så det bliver mere gennemsigtigt for læserne. 🙂
  Alt godt, Luna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • yogamor

   Så godt at du spørger. Jeg har fået nogle produkter af Weleda, som jeg lige nu er ved at teste. Men ikke alle de produkter jeg skriver om er tests/reklame/samarbejde. Det er stadig nyt for mig med at få “gaver”, så skal lige finde ud af reglerne. Jeg har fået nogle gaver fra Mellissa – nogle af de produkter jeg i forvejen brugte og nu har jeg fået nogle produkter til test af Weleda. Jeg vil helt sikkert være mere tydelig i forhold til, hvad der er tests og hvad der ikke er Godt at du skriver. Jeg vil ikke lave skjult reklame ✌️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rebozomassage