Med mor i byen

Flashback friday – Vores LA eventyr

Det er lige præcis er et år siden at vi flyttede hjem fra LA – med en endnu hemmelig LA-baby i maven. Jeg fatter det ikke! Tænk at der er gået et år på så kort tid og at der alligevel er sket så meget… Hold kæft hvor var det fedt at bo i LA og hold kæft hvor var det også dejligt at komme hjem til familie og venner igen. Jeg vil nok altid være lidt splittet når det kommer til udenlandseventyre, for jeg elsker elsker at rejse og nu hvor jeg har prøvet at bo i et andet land i en længere periode, så har jeg virkelig også fået smag for det…. Men samtidig kan jeg på igen måde undvære familien og vennerne herhjemme i særlig lang tid. Der er flere som har sagt, “nå, så fik i også prøvet det inden børnene bliver for store” – altså at bo i udlandet. Men jeg håber bestemt ikke at det var sidste gang at vi prøvede det, selvom børnene bliver ældre. Jeg ved ikke hvordan jeg har det, når Aya starter i skole, om jeg helst ikke vil tage hende ud af skolen, men som jeg har det lige nu, så kunne jeg godt forestille mig at bo i udlandet og lade Aya og måske Elva gå i skole der. Men nu må vi se 🙂 Det kunne sagtens blive LA igen, for Tore arbejder steder for et kontor i LA og nu kender vi også byen så godt og har nogle venner derovre. Jeg er sikker på at sådanne oplevelser kan være den største gave og noget som lærer en meget om livet. Det vil jeg gerne give mine børn mulighed for at opleve.

Her er lidt billeder fra vores hverdag over there 🙂

nytaar1-1IMG_9363

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Med mor i byen