21 dages yoga challenge

Flash back friday – Yoga på græsset

Igår sad jeg og kiggede på gamle billeder fra sommeren 2011. Den sommer hvor jeg blev gift med T (læs om HER), hvor vi var på Roskilde sammen, med solskoldede næser, regnponcho og masser af øl, men det var også den sommer hvor jeg sammen med Stine fra Sunyoga underviste i “Yoga på græsset” henover sommeren. Selvom det bare er 5 år siden, så var yoga slet ikke så udbredt som det er nu. Der var i hvert fald ikke mange andre tilbud om yoga i parker og haver, så der var stor tilslutning. Jeg havde lige færdiggjort min anden yoga teacher traning i vinyasa. Jeg havde virkelig fået blod på tanden og ville helst bare undervise dagen lang. Jeg elskede simpelthen at undervise. Kort tid efter blev jeg gravid – yes yes, jeg blev gravid lige efter brylluppet. Det er jo sådan det står i bøgerne ikk? 🙂 Jeg stoppede med at undervise da jeg var i ca. 7. måned og havde tænkt at jeg skulle tilbage og undervise efter ca. 8-10 måneders barsel… Men den plan ændrede sig, da jeg simpelthen ikke længere havde modet til at undervise. Jeg havde også et speciale som virkelig træk tænder ud og det tog desværre al for meget af min tid. Lysten til at undervise var der, men modet og tiden var forsvundet midt i den store omvæltning det var at blive mor og skrive speciale.

Nu er jeg endnu engang blevet mor og holder derfor endnu engang pause med at undervise. Jeg har stadig lysten til at undevise og modet har jeg også. Jeg ville ønske, at jeg kunne undervise lige nu faktisk! Yoga på græsset. Under træerne med vind i håret. Det gad jeg virkelig godt! Meeeen, det må blive når tid og overskud er der. Næste år 🙂 Glæder mig allerede 🙂

Hvordan går det med jeres 21 dages yoga challenge? Hvis det har været lidt svært at få det gjort hver dag. Så er det bare op på hesten igen. Du behøver ikke at indhente noget eller droppe det fuldstændigt. Det er bare igang igen, hvis du har lyst. Kan din krop lide det? Nu følger jeg jo yogavivo’s challenge, som i kan læse om her. Øvelserne er intense, sjove og anderledes end jeg er vant til. Meget inspirerende og motiverende.

Her er lidt billeder fra sommeren 2011, hvor jeg underviste i skydebane parken <3

yogagræs

yogagræs1

yogagræs3

yogagræs4

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

21 dages yoga challenge