Når yogamor ikke får lavet yoga

Et yogashot og så er jeg tilbage

Processed with VSCO with a2 preset

Efter min lille yogakrise igår (læs HER), tog jeg til mor/babyyoga hos Hélt og lod mine høje forventninger om at få en yogatime for mig selv blive hjemme i skuffen. Jeg var indstillet på, at bare det at komme ud ad døren og var dejligt.

Afsted kom jeg og den gode Elva var så flink at sove igennem stort set hele yogatimen. Det var simpelthen så skønt og jeg kunne faktisk slappe helt af og bare nyde. Det var fan-fucking-tastisk! Første gang siden jeg var gravid. Halleluja, hvor var det skønt. Bedst som jeg var lige ved at smide yogamåtten i ringen og en finde en accept (næsten da) af, at jeg nok måtte nøjes og nyde 5-10 min. måttetid af gangen det næste stykke tid, så sker dette! En times nydelsesyoga. Selv i min Savasana kunne jeg slappe helt af. Nok mest takket være Anna’s magiske hænder, som lavede noget herligt hokus pokus på mine underben, skulder og hovedbund. Det var nok ikke så meget hokus pokus over det, andet en skøn beroligende berøring. Ubeskrive tiltrængt, for en altid halvvågen hønemor som mig. Måske var det en engangs forestilling at jeg kunne være med til en hel time, måske var det ikke. Det var i hvert fald mega lækkert! Man kan håbe, at der er nye boller på suppen hos Elva, når hun timer sin yogalur og ellers må jeg bare leve højt på forestillingen igår. Jeg er i hvert fald flyvende 😉✌🏼😘

Tænk at én yogaklasse, bare én, kan give så meget 🙏🏼❤️ Et yogashot til sjæl og krop, som stadig har herlige efterveer idag. Kan efterveer være herlige? Ikk rigtig… Men så noget andet herligt 😊😘✌🏼

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når yogamor ikke får lavet yoga