Slow Flow

Et tip mod træthed

Kender du det, når man begynder at tælle timer til man skal i seng, allerede når vækkeuret ringer?! Jeg er simpelthen så træt fortiden. Hele tiden. Der er sikkert en god grund til det, med alt for lidt søvn de sidste 1-2 år og for meget om ørene eller tankemylder mellem ørene. Jeg prøver at lytte til kroppe, hvile så ofte så muligt og spise noget mad der giver mig energi, næring og stabiliserer mit blodsukker. Men nu har også købt min elskede urteeliksir, som virkelig er god mod udmattelse og jernunderskud. Måske kender du den, hvis ikke så prøv den! Under min graviditeter har jeg taget jerntilskud, men har faktisk ikke gjort det siden. Jeg ved at mange kvinder døjer med jernunderskud og at det kan være en rigtig god ide at tage, især omkring menstruation. Du kan få dit jern niveau testet vha. en blodprøve hos lægen. Under min første graviditet prøvede jeg mange forskellige jerntilskud, da stort set alle tilskud gjorde min fordøjelse endnu dårligere end den allerede var. Men heldigvis fandt jeg et tilskud som IKKE gjorde min fordøjelse dårlig og som ikke gav hård mave. Thank God! Jeg hader at være forstoppet! Så hvis du er gravid og vil tage jerntilskud eller hvis du døjer med træthed, som mig. Så er denne flydende (man kan også få det i tabletter) helse eliksir måske noget for dig. Jeg kan VIRKELIG anbefale den 🙂 Den indeholder ikke bare jern, men også mange andre gode vitaminer og urter.

Du kan købe den på tilbud ved at trykke på linket HEREllers har de den også i helsekost eller Matas 🙂

unnamed-9

 

Du kan få den i to størrelser 250ml eller 500ml og som alt andet, så kan det bedst betale sig at købe den store. Men hvis du lige vil prøve det af, så er den lille måske bedre, selvom den er lidt dyrere.

Lidt om tilskuddet:

Floradix Kräuterblut indeholder organisk jern (jern II fra jernglukonat), riboflavin, vitamin B6, B12 og C som bidrager til at mindske træthed og udmattelse og til en normal produktion af energi i kroppen – det såkaldte energistofskifte.
Desuden bidrager jern til normal dannelse af røde blodlegemer og hæmoglobin (en funktion, der støttes af, vitamin B6 og B12).
Endvidere øger vitamin C optagelsen af jern fra fordøjelsen.

Ingredienser
Vitamin B1 (Thiamin)
Vitamin B2 Riboflavin)
Vitamin B6
Vitamin B12
Vitamin C
Jern
Saftkoncentrat af: Rød drue, solbær, brombær, pære, kirsebær, appelsin og rødbe-de.
Urtica Dioica (L.)
Brændenælde, Urt;
Spinaceae oleracea (L)
Spinat; Urt; Agropyron repens (L)
Kvikgræs

unnamed-10

Det er ikke spons, blot et tip. Indlægget indeholder affiliate link 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slow Flow