Vi maler om igen og igen

Endelig blev væggene flotte!

Jeg vil lige give en update på væggene i stuen og i spisestuen – se min mindre farvekrise i sidste uge HER. Nu er farven tørret og har fået to lag. Og endelig har vi ramt to farver vi begge ELSKER! Yes. Ih, hvor er det dejligt! Vi har denne gang valgt Farrow & Ball maling, som uden tvivl er den SMUKKESTE maling jeg nogensinde har set. Vi havde hørt godt om den fra rigtig mange, men jeg må ærlig talt indrømme, at jeg syntes at det var nok pjat at gå så meget op i hvilken maling man skulle vælge til sine vægge. Måske lidt snobberi syntes jeg. Men altså, nu har vi så selv valgt at prøve denne eftersigende magiske maling. Alle deres nuancer er sindssygt smukke og så har malingen nærmest et levende udtyk på væggen. Som om at farven skifter alt efter hvilket lys der rammer. En maling der responderer og ændre sig i løbet af dagen. Det er helt magisk. Jaja, jeg er muligvis blevet revet lidt med af sælgeren… Vi har valgt den smukkeste matte maling, som skal males med pensel, så der kommer et let spil i væggen. Den er nærmest fløjelsblød, som den blødeste babynumse 🙂 Du kan vælge den helt matte ESTATE EMULSION som er en glans 2 eller MODERN EMULSION som er en glans 7. Jeg er helt vild med den matte, som er så vildt fløjlsblød at se på og reflekterer lyset virkelig flot. Farrow and Ball’s produkter fremstilles i Dorset i England – efter de gamle opskrifter. Deres maling reflekterer lyset på en smukkere måde end noget andet maling. Den er mat i overfladen, men har en glans som et stykke fløjl, og den sluger ikke alt lyset. Det skulle eftersigende være den eneste maling, som ikke suger lyset i rummet. Selv hvis man maler væggen sort, så vil lyset stadig reflektere på den matte væg. Ret sejt synes jeg (og sælgeren :-)). Billederne er taget i gråvejr, så jeg glæder mig til at se det i solskin 😉

Kan i huske hvordan stuerne så ud for lidt siden? Se HER og HER. Der sker da lidt…

vaeg

Det er lidt svært at fange farverne på et billede, men prøv at google Farrow & Ball maling og se de smukke smukke farver. Det gode ved denne maling er, at selvom farverne godt kan se forskellige ud i forskelligt lys, så passer nuancerne på de små farveprøver man har forelsket sig i. Det har IKKE været tilfældet med de to andre mærker vi har prøvet. Eller også har vi bare været mega uheldige. Vi har købt malingen i Tapet Cafe, som er en oplevelse i sig selv at besøge. Jeg er vild med det sted, personalet er virkelig søde og hjælpsomme, og stedet er så inspirerende. Se lige deres smukke butik.

tapet

Vi fik prøver på;

 • Borrowed Light
 • Skylight
 • Light Blue
 • Pale Powder
 • Ground Pink
 • Cornforth White

Alle farverne var sindssygt smukke. Farrow & Ball har vidst kun smuk maling.

Vi endte med at male Pale Powder i spisestuen og Light Blue med en twist af Pale Powder i stuen.

Jeg skal nok tage nogle flere billeder af væggene, det bliver fedt at se med møbler. Det er virkelig sjovt, som farven ændre sig. Nogle gange ser væggene helt grønne ud, andre helt blå eller grå. Det er umuligt at fange på billeder.

 

fullsizerender-1

 

   

1 kommentar

 • May

  Ser fantastisk flot ud! Sååååå hyggeligt og flot kender nogle i Hellerup der har malet med den i hele deres hus og det er bare så pisse pænt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi maler om igen og igen