Tirsdagstanker: Du er sej....

En virkelig inspirerende yogafestival

Jeg er stadig helt høj efter en skøn weekend med masser af yoga, sommerlig stemning, glade og afslappede mennesker med en yogamåtte under den ene arm og en smoothie i den anden. Vejret var for vildt og selvom jeg ikke deltog på alle de klasser jeg godt gad, så var det fantastisk. Det var simpelthen så inspirerende og jeg kunne snildt sætte mig og skrive mindst 10 indlæg om forskellige emner eller temaer, som fylder i min krop. Jeg er muligvis også understimuleret i min barselsboble og derfor ret nem. Men alle weekendens indtryk kører rundt i mit hoved. Tanker om yogafællesskaber, om yogi identitet, om at føle sig hjemme på måtten, om at føle sig forkert og malplaceret, om forventninger til sig selv, om at være sammen om at være alene, om at være så en fælles rejse ind i sig selv, om transformation og overgangsritualer, om at være en god yogalærer, om beginners mind, om livsstil og valg – og fravalg, om prestige og hierarki, om yogatøj og yogakroppe, om spiritualitet og religiøsitet, om rigtig og forkert og jeg kunne blive ved. Der er så mange temaer, som drøner rundt i mit altid overanalyserende og undrende antropologhoved. Så mange indtryk, som har været inspirerede og gjort mig endnu mere nysgerrig. Jeg er så taknemmelig for en oplevelsesrig weekend 🙏🏼 Og jeg vil prøve at få nogle af mine tanker om de forskellige temaer skrevet ned snarest, mest for min egen skyld, men måske kan det også sætte nogle tanker igang hos dig.

Wow altså! Tak! Jeg føler mig så inspireret og nysgerrig – en følelse jeg ELSKER!

image image

2 kommentarer

 • Mette

  Ja yogafestivalen er så fantastisk inspirerende! Var med første gang sidste år og tænker stadig ofte på nogle af de workshops jeg deltog i dér. Jeg var også afsted i år med mine 2 børn, men da den yngste kun er 8 uger, deltog jeg ikke så meget i år. Men hyggeligt var det 🙂 Og jeg vil meget gerne høre mere om hvad du oplevede og hvad det satte i gang!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • YOGAMOR

   Fedt, at du også var afsted med familien. Og tillykke med din lille ny <3 Ja, jeg er tænker meget over al muligt efter den festival. Har skrevet lidt noter, men får lige skrevet et indlæg eller to snarest 🙂 Det kan være at vi mødes derhenne næste år?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagstanker: Du er sej....