Idag kan du købe billigt yogatøj

En lille (anti-age) ansigtsafspænding til dig

 

Processed with VSCO with h3 preset

Av min kæbe!!!

Slap af… Slaaaaap af. Slaaaaaaap heeeeelt aaaaaaaf. Men min skide kæbe gider ikke at slappe af. Jeg spænder åbentbart helt vildt i min kæbe når jeg sidder og ammer. Noget jeg også gør når jeg er stresset eller når jeg er træt. Men det er lidt som om, at min kæbespænding er blevet konstant. Jeg har virkelig svært ved at afspænde den skide kæbe og det giver sådan en irriterende spændingshovedpine og jeg får også ondt i tandkødet. Kender i det?

Kæben og bækkenbunden påvirker hinanden, og under min graviditet og fødsel, var jeg meget opmærksom på at afspænde kæben for at kunne afspænde bækkenbunden. Men nu skal jeg have lidt mere fokus på at aktivere min bækkenbund, for at holde den elastisk. Men selvom jeg træner bækkenbund (som i kan læse om HER), så behøver jeg jo ikke at træne kæbe… Så jeg skal altså lære at slappe af i min kæbe, også når jeg træner bækkenbund. Så smutter min spændingshovedpine forhåbentlig og jeg kommer heller ikke til at ligne en stram mokke. Fra nu af vil jeg amme og træne bækkenbund med åben mund og tungen hængende ud!

Her er en lille ansigtsafspænding, som er virkelig skøn. Den er hurtig at lave, men give din krop og tanker mulighed for at sætte tempoet ned. Den har anti age effekt og virker uden tvivl meget bedre end dvs. anti age cremer ✌🏼️ Slow down and stay young… Måske skal du ikke slow down hele tiden, men ind imellem. Måske lige NU! Så kan du gi den gas iaften 👍🏼😉

Anti-age ansigtsmeditation” kalder jeg den 😉😊 Det faktisk en helt økologisk og ganske gratis ansigtbehandling. Ikke dårligt!

Inden du giver dig selv denne skønne ansigtbehandling, så sæt dig godt til rette. Slå lyden fra mobilen og sluk for al unødig støj. Det tager ikke mere end 5 min., så giv dig selv al det nærvær som muligt. Først så læser du alt hvad jeg har skrevet, mens du mærke de steder, som du læser (det er selvfølgelig lidt svært at lade øjenlågene være tunge, når du skal læse…). Efter du har læst det igennem, så lav din egen lille ansigtsscanning med lukkede øjne. Bare husk områderne så godt du kan. Du kan ikke gør det forkert 🙂

Her er ansigtsscanningen;

Sæt dig godt til rette. Mærk jorden, dit fundament. Mærk dit åndedræt. Træk vejret dybt og roligt. Mærk dit ansigt. Mærk toppen af hovedet. Mærk din hårgrænse hele vejen rundt. Mærk din pande. Giv slip i din pande. Gør panden helt glat og afspændt. Slap af i dine øjenbryn. Dine øjenlåg. Hele vejen rundt om dine øjne. Mærk hvordan dine øjenlåg er helt afslappede og tunge. Afspænd dine tindinger. Dine kinder. Din næse. Mærk dine næsebor. Din overlæbe. Gøre dine læber bløde, tykke og afspændte. Giv slip i din kæbe. Måske skal du åbne munden en smule og gøre undermunden helt tung og afslappet. Gør din tunge tyk og afslappet og placer den undermunden. Mærk dit tandkød, dine tænder. Mærk hele din mund. Mærk din hage og afspænd. Mærk hele dit ansigt på en gang. Hele dit ansigt. Afspænd hele dit ansigt.

   

3 kommentarer

 • Jeg spænder også vildt meget i kæben, når jeg ammer, er stresset og er træt. Især om natten, når jeg ligger ned og ammer. Jeg er vildt øm om morgenen, og det slider på tænderne. Jeg bider åbenbart hårdt sammen, mest i højre side, stakkels tænder. Såååå efter tre tøser på 5 og 2,5 år og 6 mdr. er kæberne SÅ ømme….. Og jeg er konstant træt, så det kan være svært at løsne op 🙂 men må prøve din øvelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu sidder jeg så med tungen ud af halsen og mærker rynkerne i panden forsvinde ligeså stille (man har vel lov at håbe😉) tak👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • YOGAMOR

   Haha, kan lige se det for mig 😝 Vi lægger creme-industrien ned 😉✌🏼️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Idag kan du købe billigt yogatøj