Kan du ikke passe din BH?

En hyldst til alle alenemødre!

I er for seje!

Jeg bliver nødt til at hylde alle de seje mødre, som klare hverdagen uden en kæreste/mand/kone. Jeg synes generelt at alle mødre er seje, men lige nu handler det om alenemødrene. Tore rejser RIGTIG meget, så jeg er rigtig tit alene med Aya. Siden vi flyttede hjem til DK for snart 4 måneder siden, så har Tore lavet job i Slovenien, London, Tyskland, Paris, New York, Barcelona, Paris igen og i denne uge er han endnu engang i Slovenien… og næste gang skal han til Paris igen… Så det er rimelig meget. Han er fortiden mere væk end han er hjemme, så jeg skal virkelig prøve at finde en hverdag i dette rejseri. Selvom det lidt er ved at blive en hverdagsrytme, så synes jeg stadig at det er møj hårdt til tider. Og jeg kan ligge søvnløs (det dummeste når man er rigtig træt) over hvordan det skal gå med to børn. Men det går jo nok. Det gør det altid 🙂 Og rejseriet bliver heldigvis også sat lidt på standby, når lillesøster kommer – så må vi se hvor længe det er.

Men alenemødre, hvordan gør i? Hvordan kan man have et fuldtidsjob, være alene om alt det huslige OG hente børn indenfor åbningenstiden (og helst også inden for den al for dårlige samvittighed)? Jeg har heldigvis ikke fuldtidsjob lige pt., men jeg kan slet slet ikke forestille mig, hvordan det må være. Måske er det også fordi, at jeg er gravid og møj træt hele tiden. Men hvordan gør i? DEL endelig jeres fif 🙂

Heldigvis er Aya den sødeste dejligste i hele verden. Hun har bare liiiiidt for aktiv og stædig, synes den tunge trætte gravide… 😀


Mamasté (som min veninde skrev)

Du kan følge Yogamor på Facebook, Instagram og Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan du ikke passe din BH?