En hyldst til alle alenemødre!

En god yogabog, tæppe og varm te

Jeg vil lige dele denne bog med jer. Bogen “Begynder Yogabogen” er skrevet af min yogakollega og veninde Karen Pallisgaard, som er journalist og yogalærer. Jeg kan klart anbefale denne bog til dig, som vil have en overordnet gennemgang af yoga, som vil inspireres, som vil have nogle praktiske øvelser til din hjemmepraksis, som vil smage lidt på ayurveda mm. Bogen er personlig, sjov og faglig, og så er Karen så skøn så skøn.

Jeg kunne selv sætte mine ord på, hvad jeg mener at yoga er, hvilket jeg nok også gør en dag. Men jeg synes bare, at Karen gør det så godt, så nu vil jeg hellere lade hendes kloge ord tale 🙂 Hun inspirerer i hvert fald mig meget!

Nu lyder det virkelig som en salgstale, men jeg skriver altså kun dette for din skyld. Som et lille fif, hvis det kunne være interessant for dig 🙂 Yoga er så stort et område og folk spørger mig, “hvad er det der yoga”, denne bog er letlæselig (i forhold til mange andre yogabøger) og giver bare et meget godt billede af, hvad yoga er.

Jeg har hørt rygter om, at der kommer flere bøger fra hende i den nærmeste fremtid. Ikke dårligt! Jeg glæder mig i hvert fald.

I kan også læse mere om Karen på hendes hjemmeside karenpallisgaard.com

 

Du kan følge Yogamor på Facebook, Instagram og Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En hyldst til alle alenemødre!