B R E A T H E 

En fødselsrevolution

Jeg har glædet mig så meget til at dele de gravidyoga videoer, jeg for nogle måneder siden hjalp YOJO (Yoga og Jordemoder) med at lave. Jeg håber, at der er en masse skønne gravide kvinder, som får glæde af de nye online videoer, som der er release på imorgen d. 28/4 2016. Jeg gik selv til fødselsforberedelse hos YOJO og jeg er simpelthen så taknemmlig for alt det de har lært mig og for den gode fødselsoplevelse, de var med til at give mig.

YOJO tilbyder fødselsforberedelse, hvor man både dyrker dejlig gravidyoga med Maria Allingham og bliver uddannet til fødslen af jordemoder Anne Ruby. De to kvinder arbejder for at give fødslerne tilbage til kvinderne ? en fødselsrevolution:

Uvidenhed skaber frygt, frygt skaber spænding og så bliver fødslen både længere og mere smertefuld. Vi vil med grundig vejledning og konkrete teknikker, give kvinderne mulighed for at føde i tillid til processen og egne evner. Når det sker, oplever de fødslen som deres, og ikke længere noget de skal overvinde. Det betyder at de vender tilbage med fødselsberetninger fulde af overskud, glæde og begejstring”, siger Anne Ruby.

YOJO

Som noget nyt kan man fra torsdag den 28/4 2016 deltage i deres fødselsforberedelses-koncept online.  Så nu kan alle kvinder og deres partnere  i hele landet få del i YOJO. Det er en fuld pakke med fødselsforberende yoga og jordemodermoduler, som man kan sidde derhjemme bag egne vægge og se, lige når man vil, og igen og igen. Især det sidste er noget de gravide, der har prøvet online-forløbet af som testere, har været meget positive omkring:

?Videoen om kroppens føde- og kærlighedshormon oxytocin så min mand og jeg flere gange, for virkelig at forstå sammnehængen med psyken og vigtigheden af tryghed og tillid ? og krammeøvelsen er vores næsten daglige oxytocin-ritual?siger én af deltagerne.

?Alle kan være med, uanset niveau. Gravide er jo som alle andre mennesker generelt ret forskellige. En del af dem har aldrig dyrket yoga før, nogle har lidt erfaring, og andre er øvede yoginier. Fælles for dem er, at de har taget et aktivt valg om at udvide bevidstheden og uddanne både krop, sind og psyke til at rumme fødslens magi og give dem selv og deres babyer den bedst mulige start på familielivet?, siger Maria Allingham.

Flere og flere jordemødre anerkender eller arbejder også med yoga. Yoga kan lære de gravide at få tillid til det der sker i deres krop ? at knytte sig til og elske det lille liv, der udvikler sig. ?Yoga kan på alle måder give de gravide og deres partnere nogle håndgribelige redskaber og empowerment til at rumme den stærke transformation, en graviditet og fødsel er ? både fysisk, mentalt og spirituelt?, siger yogalærer Maria Allingham.

// Maria Allingham er yogalærer og doula, specialiseret i gravid- fødsels- og efterfødselsyoga. Anne Ruby er privatjordemoder, med særligt fokus på naturlige hjemmefødsler, og har også konceptet Kejserinderne, for kvinder der skal føde eller har født ved kejsersnit. Tilsammen har de to YOJO, som indtil nu har været forbeholdt københavnerne. Men med den stigende efterspørgsel, var det tid til at udvide, så de nu kan nå endnu flere danske gravide og kommende forældre.

Kontakt

Anne Ruby: mobil 31703020 eller mail anneruby@privatjordemoder.dk

Maria Allingham: mobil 28113877 eller mail maria@yojo.dk

Du kan også følge YOJO på facebook HER.

Skærmbillede 2016-04-26 20.29.57

Skærmbillede 2016-04-26 20.34.19

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

B R E A T H E