Lidt tanker om intuition...

En af “mine gravide” har født!!!

Jeg blive nødt til at dele denne mail med jer. Først havde jeg ikke lyst til at dele den… Men har tænkt over det og synes at ordene er så inspirerende og jeg er sikker på at de kan inspirerer mange andre gravide, som overvejer at prøve gravidyoga… Læs med…
I tirsdags fik jeg denn mail fra Nalini (det yogacenter jeg underviser i gravidyoga)

Fra en nybagt mor til Josefine: .

Uddrag fra mailen:

“Fra Charlotte:

Jeg håber, at du vil hjælpe med at sende denne feedback videre til underviseren i gravid yoga onsdag formiddag på Frederiksberg. Det var en virkelig god oplevelse! Og ikke mindst kunne jeg ikke have haft en bedre forberedelse til min fødsel i søndags! 

Selv som virkelig højgravid havde timen den for mig helt rigtige kombination af fysisk træning (jeg kunne mærke mine muskler arbejde), afspænding, bevidsthed om/kontakt til baby i maven og fokus på åndedrættet som forberedelse til fødslen. Og underviseren var meget nærværende og spredte god energi til hele klassen/fællesskabet.

Jeg har øvet andre åndedrætsteknikker i løbet af min graviditet og deltaget i andre pilates og yoga timer, men da min lille datter kom til verden med raketfart, var det erfaringen fra denne time, jeg gjorde brug af, og som gjorde, at jeg kunne være nærværende og arbejde med kroppen – også i smerten. Mange tak for det! Og bevar endelig denne klasse på programmet, så andre kan drage den samme nytte…”

Mailen rørte mig så utrolig dybt. Jeg stortude af lykke da jeg læste den, for tænk at denne kvinde havde født et barn og at hun havde været glad for de teknikker, hun havde haft med fra gravidyoga. Tænk at det har støttet og hjulpet hende. En fødsel er noget af det vildeste og smukkeste jeg overhovedet kan forestille mig. Det er så vildt, at jeg nærmest ikke begriber det! Det må være en af de største oplevelser i en kvindes liv, som er forbundet med mange mange tanket og følelser. Mange gravide frygter fødslen, er bange for smerten, for de risici er kan være, frygten for at være ude af kontrol. Der kan være rigtig rigtig mange tanker omkring en fødsel. Så tænk hvis man kan få nogle redskaber, som kan hjælpe i en fødselssituation.

Jeg er så glad. Så glad for at lave noget af det mest meningsfulde i hele verden, nemlig at hjælpe kommende mødre. Hjælpe med at give en god fødselsoplevelser. Hjælpe gravide med at forkæle sig selv og baby i maven 💜💛💜💛💜💛

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt tanker om intuition...