Sådan ved du om det er en dreng eller pige

EMPOWERMENT


Idag er det kvindernes internationale kampdag 2016. Yay! TILLYKKE alle mine medkvinder. I den forbindelse vil jeg dele lidt tanker om et emne, som betyder helt utrolig meget for mig. Nemlig empowerment! Jeg har nævnt dette emne flere gange før og jeg endnu engang benytte denne lejlighed til, at sætte endnu mere fokus på området. Jeg ville ønske, at jeg havde fundet et dansk ord som kunne beskrive alt det ordet empowerment indebærer, men det ord har jeg endnu ikke fundet. Du må gerne give et bud, hvis du har et 🙂

Empowerment er noget alle besidder og noget jeg synes alle skal dyrke endnu mere. Hvis jeg skal kort skal beskrive, hvordan jeg ser empowerment, så er det en følelse indeni dig, en kraft, din intuition, din egen dømmekraft, din indre urkraft og din autonomi. Du bruger din empowerment når du mærker efter, lytter til din mavefornemmelse og handler udfra hvad der er rigtigt for dig. Der er selvfølgelig nogle handlinger, som kan være rigtige for dig og samtidig dårlige for andre, og man kan også udnytte forståelsen af begrebet og handle egoistisk, men det vil jeg ikke komme videre ind på idag. For idag handler det om at vække denne empowerment til live. Om at lytte taknemmeligt til folks gode råd, men først og fremmest mærke efter indeni dig selv og handle derudfra.

Som sagt, så synes jeg at alle skal vække denne empowerment til live, men pga. denne særlige dag, så vil jeg især opfordre alle jer seje, stærke og kloge kvinder til at finde jeres indre feminine urkraft frem. Mærk hvor sej og stærk du er og husk på, at DU inderst inde ved, hvordan du skal handle. Mærk efter og have tillid til din krop, til din dømmekraft og til din helt ubeskrivelige styrke. Væk din empowerment, din uafhængighed og din Girl Power til live 🙂  Ikke sådan Spice Girls agtig eller jo måske… Men måske Aretha Franklin – Respect-agtigt… Begge sange virker faktisk på mig…  Du kan jo prøve og se om det virker for dig 🙂

  • Skru højt op for dine højtalere.
  • Tryk på Wannabe eller Respect.
  • Gi den gas og find din woman power frem 🙂 

Spring ud i nye projekter, hvis det kilder i maven og føles rigtig. Brug mere tid på mennesker, som får dig til at vokse. Tro på at din krop er stærk og find ind til din indre styrke. Lyt til andres råd, men husk også at mærke efter hvad du selv tror på. Del dine tanker og følelser, også selvom det føles sårbart. Giv din styrke videre og se hvordan du får endnu mere igen. Bliv opmærksom på hvordan vi er ens, trods vores forskellighed.

Hvis du er gravid, så hav tillid til din krop, hav tillid til at du er skabt til at føde og arbejd med kroppen. Det samme gælder, hvis du skal have kejsersnit. Hav tillid til at kroppen, hav tillid til at kroppen heler som den skal og er skabt til. Hvis du skal adoptere, så find din indre kvindelige urkraft frem og mærk hvordan din feminine moderlighed vækkes inde i dig.

Vi kvinder skal hjælpes ad med at vække hinandens empowerment. Vi skal støtte og respektere hinanden. Ikke fordi vi ikke gør det nu, men vi skal fortsætte med at gøre det og måske endnu mere. Bruge hinandens erfaringer og respektere hinandens valg. Giv plads til, at der ikke er ét ‘rigtigt og forkert’, men at der er meget som er rigtigt og forkert – alt efter hvem du spørger. Giv plads til forskellighed og se hvor ens vi alligevel er. Gi din kærlighed videre.

Måske synes du, at det lyder lidt langhåret. Men prøv lige at tygge lidt på det… Se hvordan DU kan bruge empowerment i din hverdag.

Du kan følge Yogamor på Facebook, Instagram og Bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan ved du om det er en dreng eller pige