Hello New Home

Efterår, forår og sommer samtidig

Vi har idag samlet en IKEA kommode til Aya?s værelse og fået styr på lidt flere praktiske ting. Tak IKEA, dig kan man altid regne med🙏 Vi har også været forbi en af byens parker, hvor vi nok vil bruge meget tid med Aya 😊

Jeg har endnu ikke kunne finde rugmel, men jeg ved at det findes her, så jagten fortsætter. Vi vil sætte tænderne i nybagt rugbrød inden længe?. Saaaavner rugbrød! Og vi har masser af makrel i tomat. Åh mine tænder løber i vand!

Her er så smukt så smukt. Vi er omringet af de smukkeste store bjerge og jeg suger den smukke natur til mig <3 Jeg får kuldegysninger, når jeg står op og ser den smukkeste lyserøde morgenhimmel bag bjergene fra køkkenvinduet. Jeg niver mig selv i armen og fatter ikke vi virkelig bor her. Bor i LA. Og bor i dette ubeskrivelige og fuldstændig fantastiske hus. Wow! Er det her virkelig virkeligt? Niver mig lige igen…

Der er en helt særlig steming i luften, noget jeg har tænkt meget over de sidste par dage. Har ikke kunne beskrive hvad det var. Men nu tror jeg, at jeg ved hvilken stemning det minder mig om. Her er en fornemmelse af forår og efterår på samme tid. Det har jeg aldrig prøvet før. Træernes smukke farver, som gør sig ekstra umage for at vise sin skønhed en sidste gang (denne sæson) og en fornemmelse af forår, hvor små skud spirer frem og der er forelskelse og fuglekvidder i luften.  Ja, det er præcis den steming. Frugttræer skyder frugt frem, især vores klemtintræ, appelsintrå og grapefrugttræ 😄😘. Helt fantastisk fortryllende, roligt og smukt. Og så er her jo også varmt, som en mild sommerdag i DK. Så lidt sommerligt er det også ??
Udsigten fra vores tvstue (uden tv). Det er svært at fange den smukke natur på billeder, men her er så grønt og smukt, med lidt efterårs-feeling 🙂

jan

I får lige lidt stemningsbilleder herfra ??

  IMG_6616

IMG_6064IMG_6278IMG_6425IMG_6281IMG_6428IMG_6434IMG_6617 jan5

IMG_5834IMG_5804

jan6

Vi savner jer, men vi har det godt <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hello New Home