Jeg speak danglish…

Duften af HJEM

Vi er jo lidt af en gypsyfamilie, som har boet flere forskellige steder med forskellige møbler som ikke har været vores. Dette LA hjem er endnu et. Jeg bliver nysgerrig på, hvad der gør et sted et hjem. Måske lidt antropolog nørdet?. 😉 Men hvad gør dette hus til vores hjem og hvornår mærker jeg følelsen af hjem? Som min tale og sang til Tore handlede om til brylluppet, så er følelsen af hjem når jeg er sammen med Tore ? og nu også Aya ? ?Home is wherever i?m with you?. Andre mindre faktorer som giver mig en hurtigere følelse af hjem, er når jeg har nogle bestemte ting med mig. Ting som sagtens kan udskiftes af andre ting, men som hjælper mig med at finde følelsen af HJEM. Disse ting eller nogle af disse ting har jeg med mig rundt i verden og i vores forskellige hjem. Jeg har også nu udvalgt nogle ting, som er Aya?s udvalgte HJEM ting, så hun måske også hurtigere kan føle sig hjemme 😊
Det er sjovt at tænke på HVAD der gør ens hjem et HJEM. Hvornår man føler sig hjemme. Et sted jeg hurtigt føler mig ?hjemme? er når jeg ruller yogamåtten ud fordyber mig i yogaen. Det er noget jeg kender så godt og den lille firkantede gummimåtte gør mig tyg og afslappet. Jeg tog ikke min yogamåtte med fra DK, da det var på tide at tage afsked med den? Og igår fandt jeg en ny fantastisk yogamåtte og yogacenter i byen. Så nu er jeg back on track og kan nu føle mig hjemme på måtten igen👍😜

Jeg har lige taget nogle billeder af de ting jeg har med hjemmefra, som er med til at give mig følelsen af HJEM 😊

Der er sokker, dameblade, håndcream og øjenpude i sengeskuffen. Der er duftpinde, som er ?vores? duft. Lidt pynt på Aya?s værelse, fotos af familie og venner. Et stort foto af Dagmar (som ikke har fået ramme endnu), der er mine små indiske guder rundt omkring i huset. Mine smykker og lidt yndlings madvarer. Lidt forskelligt 😊😘

12a 12b

 

1212c12d
12f

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg speak danglish…