5 favoritter

Det sker spændende ting

Halloooo 🙂

Et hurtigt hej fra mig. Det har godt nok været stille på bloggen på det seneste, men det er altså kun fordi jeg har gang i så mange spændende ting fortiden. Jeg underviser en del både hos NaliniYo Studios og HéLT, er igang med endnu en fantastisk yoga uddannelse – Chandra hos Sattva og så er jeg startet uddannelse som kropsterapeut hos Totum 🙂 🙂 🙂 Yay! det er så mega fedt og selvom jeg lige nu er ved at få brikker til at gå op med alt det nye (BTW så knokler vi stadig på huset, som endnu ikke er indflytningsklar, men den tager vi lige i et andet indlæg…), så nyder jeg virkelig at nørde, lære, udfordre og hjælpe. Jeg kan simpelhen ikke få nok af at nørde kroppen og særligt sammenhængen mellem krop/psyke. Jeg starter snart elevbehandlinger op, så hvis du vil være prøvekanin på briksen, så vær klar inden længe 🙂 Hvis du ikke ved hvad kropsterapi er, så minder det meget om behandlingsformer som Body SDS/ Manuvision og hvis du heller ikke kender det, så bare prøv det! Det er for fedt. Dybdegående, forløsende, afspændende og muligvis ret intenst.

Har du prøvet kropsterapi? Hvad var din oplevelse?

Jeg kommer også til at undervise i chandra yoga inden længe, mangler den sidste del af uddannelsen inkl. eksamen !!!! og så skal du helt sikkert prøve Chandra, hvis du ikke allerede har prøvet en klasse. Det er en blid flow klasse, chandra betyder måne og er i familie med Yin energien. Klassens energi er indadvendt, rolig, groundende, langsom men stadig i flow, hvor bevægelse og åndedræt følges. Virkelig en lækker og nærværende klasse.

 

Nå, men nu vil jeg forbedre min mit efterfødselsyoga forløb hos yostudios.dk, som starter i morgen. Det er fuldt booket, men hvis du vil med næste gang, så kommer der snart dato for det næste forløb 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 favoritter