Øko makeup

Der er tryk på herhjemme

 

elva-6m

Ikke i tempoet eller jo, tempoet på snot i lange baner… Bedst som hr. Snot og fru. Hoste havde taget afsked, så valgte de lige at tage et, forhåbentlig, hurtigt smut forbi igen igen. Hold nu kæft hvor er det synd for lille Elva, som er fuldstændig tilstoppet, pylret og sløj. Hun vil ikke rigtig spise, ikke rigtig sove og ikke rigtig være vågen. Heldigvis har du det meget bedre idag end igår og jeg tænker at det måske kan være det zoneterapi jeg gav hende igår, som har hjulpet. Jeg er ret vild med zoneterapi og det har hjulpet det meste af familie i forskellige situationer. Min dejlige mormor er Zoneterapeut og jeg er derfor opvokset med masser af tryk. Jeg har selv drømt om at tage uddannelsen, men ved ikke lige om det bliver til noget indenfor den nærmeste fremtid. I hvert fald ikke hvis man spørger Tore 🙈✌🏼️ Nå men, jeg har købt Katrine Birks nye bog om småbørns zoneterapi, så man selv kan gi den gas med trykkeriet derhjemme. Jeg elsker selvhjælp og at man kan gøre noget selv, når der opstår noget akut! Hendes bog er virkelig brugervenlig og overskuelig, uden noget forvirrende hokus pokus (selvom jeg jo elsker hokus pokus…). Jeg har trykket Elva på tre punker, som skulle være gode mod forkølelse og jeg synes faktisk det hjalp inden for et par timer. Snotten løb, hun har fået mere appetit og sover derfor også liiiiidt bedre. Men jeg gad jo godt at det snot kunne smutte helt! Har i nogle gode råd til at komme en dum forkølelse til livs -når man kun er 6 måneder?

Gode råd tages imod med kyshånd ✌🏼️🙏🏼😘

Du kan købe bogen “Tryk og Glad” HER.

Nu vil jeg se Vild med dans og heppe på Thomas – Hvis du vil stemme på ham, så send TBM til 1234. Det kunne være så sjovt, hvis han kom langt. Han er i hvert fald flittig i øvelokalet.

img_8570

Indeholder affiliate link

2 kommentarer

  • Mette

    Saltvandsdråber, næsesuger og løg under sengen har været det vi har brugt med størst succes herhjemme mod snot…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

    Hos os saltvandsopløsning og næsesuger var et hit. Udover det har vi et mirakel salve Luuf Baby balsam som kan smøres til babys ryg og hjælper tilstoppet næse. Den kan anvendes fra 6mdr. Indeholder naturlig ingredienser. Især super god ved at stille hosten om natten. Jeg har også selv brugt salven 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øko makeup