De oversete muskler

Den første måned som mor til to

Elva 1 måned gammelelva

What!!! Der er allerede gået en måned!! Det er en måned siden at jeg prustede og brølede i fødekarret hjemme i stuen. Det er en måned siden, at jeg mærke Elvas overdrevet bløde hud, duftede til hende og kyssede hendes smukke smilehuller. Det har været de vildeste uger og tiden er fløjet, mens vi har været i babyboble. Vi har tøffet rundt i joggintøj, set en masse skønne mennesker, som har været på barselsbesøg og stort set levet af barsels-kager. Det må vi vist hellere skrue lidt ned for…

Jeg tør næsten ikke at skrive det, for jeg vil helst ikke jinxe den, men hvor har det bare været en nem og god første måned. Elva er en eksemplarisk baby. Hun spiser, skider og sover. Noget af det mere end andet, men pt. ret meget af det hele og det selvom det er liiiidt irriterende at skifte tre lortebleer om natten, så er det godt nok fedt at hendes system fungerer og at hun ikke har mavekneb og ondt – som Aya havde. Hold op hvor er det fedt! Jeg har ikke haft særlig mange melt-downs, det kan i hvert fald tælles på én hånd og når de har været der, er de gået hurtigt over igen. Sådan var det ikke sidste gang…

Det vildeste har nok været, at se den søskendekærlighed, som der er mellem Aya og Elva. Det så sødt og rørende at se, hvordan Aya elsker sin søster og jeg kan tydeligt se at det er gensidigt. Aya er fuldstændig betaget af sin lillesøster og vi kysse og kramme hende i timevis. Det er det sødeste!

Jeg er også stadig høj over at jeg fik min drømmefødsel og har nu set den på film, efter at Tore har klippet en lille 4 min. film sammen. Det er godt nok vildt at se hvad kroppen kan! Og selv 6. gang jeg så filmen, så vræler jeg når jeg løfter Elva op i mine arme. Wow, et vildt øjeblik <3

Tore har stadig barsel, men han starter på mandag. Så vi har holdt 4 uger sammen og det har bare været så hyggeligt. Vi har gået en masse ture i søndermarken og frederiksberg have, vi har været på cafe, sovet lur, slappet i joggintøj dagen lang, været til efterfødselsyoga, skiftet 120 bleer – de fleste med lort til nakken, jeg har ammet de fleste timer i døgnet, vi har spist mange pandekager, lavet åndedrætsøvelser og 7600 knibeøvelser og , vi har været i babybio og i drive in bio – ja, vi er jo lidt afhængige af at gå i biffen og vi har bare råhygget. Jeg bliver lige nødt til at slå et slag for drive in bio, det er simpelthen så hyggeligt og rigtig babyvenligst – synes jeg. Vi gjorde det også flere gange med Aya, da hun var baby og jeg synes at det er noget hyggeligere end babybio. For man kan skue op og ned for lyden i bilen som man synes og der er ikke den samme uro, som der kan være til babybio. Jeg er kæmpe fan af drive in bio og det er også lidt mere romantisk.

Jeg tror, at jeg stadig er ret pumpet med oxytocin, for jeg synes virkelig at det har været en fantastisk første måned!!! Jeg elsker det! Jeg elsker min lille familie, mine piger, min mand. Jeg elsker at være mor til to!

Den første måned i billeder:

image image image image image image image taske bio babyyojo populaere-pandekager5 efterveer-amning-og-pranayama0-1

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De oversete muskler