I en hverken eller/ både og tilstand

Den første aften ude gik…

Godt! Igår fik vi Aya og Elva passet, så Tore og jeg kunne have en date Night og tage til koncert med vores gode ven, Thomas Buttenschøn. Jeg var ikke udelukkende vild med tanken om at være væk fra ammeglade Elva, som så småt er begyndt at vise noget temperament særligt om aftenen. Men samtidig så hungrede jeg efter kærestetid, især igår dagens før vores 11 års år!!!! 11 år har vi været kærester!!! Og så er jeg mere forelsket i manden end jeg nogensinde har været. Kæft, jeg er heldig! Nå men, søde Thomas havde inviteret os med til hans 10 års jubilæums koncert med pladen “Fantastiske mandag”, med skønne tekster, som vækkede mange nostalgiske minder. Der var den vildeste stemning i Amager bio og det var så rørende at se og høre en udsolgt sal skråle med på alle sangene. Thomas kan virkelig skabe magi på scenen.

Nå men det var vores første aften ude sammen uden baby, så jeg var lidt spændt på hvordan det ville gå. Jeg havde pumpet ud og givet min mor lager i fryseren, så jeg kunne nyde en stor kold Classic og nøj den var god! Jeg fik kysset og krammet manden, danset med Cana og de andre tøser. Øllen, stemningen og tiden gav mig giga betonbabser, som jeg måtte hjemme og pumpe. Det var helt perfekt! Jeg kan ikke huske om jeg nogensinde har haft så meget mælk i babserne, men jeg var vild med det! 😄🙈 Jeg har hele tiden haft lige i underkanten med mælk, så det var den fedeste fornemmelse at have så meget mælk. Hvorfor er det ikke altid sådan?😝 Nå, men der stod jeg så i nat og pumpede betonbabserne. Fra Dolly P til teposer…✌🏼️

Selvom jeg savnede Elva helt vildt meget, så glæder jeg mig allerede til vores næste date Night ❤️

image

image

4 kommentarer

 • Mia

  Ej hvor dejligt Jose! Gad vide om det hjælper at man er lidt væk fra barnet? Og man så får mere mælk? Eller måske er det dansen og kyssene? 😀😀😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • YOGAMOR

   Det tror jeg helt sikkert hjælper 🙂 Men det var nok mest kys og dans, som gik lige i babserne <3 Jeg er klar på endnu en koncert snart!! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silke

  Jeg MÅ altså have noget musik fra Thomas Buttenschøn! Cd? Eller iTunes? 😬 Cd er altid fedt til bilen (vores bil er ret gammel, den har ikke stik til mobil). Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • YOGAMOR

   Ja du må søs. Hans musik er så dejlig, sjov, genkendelig og småfilosofisk. Lige mig. Du kan finde hans musik de fleste steder, men jeg hører det mest fra Itunes 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I en hverken eller/ både og tilstand