Lillesøster har fået sit navn....

Dagen før dagen

En sød læser spurgte mig igår, hvad jeg lavede dagen før jeg gik i fødsel. Det havde jeg faktisk ikke lige tænkt så meget over, men jeg synes faktisk at det er ret sjovt lige at gå dagen igennem og skrive ned hvad jeg lavede. Måske er det sjovt at læse om nogle år, måske er det sjovt for Elva at læse en dag og måske synes i også at det er sjovt. Nu får i ihvertfald en beskrivelse af DAGEN FØR DAGEN – i tirsdags den. 29.03.16… For en uge siden idag 😍😜

Jeg havde sovet ret godt natten til tirsdag og vågnede omkring kl 07, før Tore og Aya. Jeg skyndte mig ud i bad, da jeg for første gang i måneder havde en tidlig aftale. Jeg skulle nemlig til lækker behandling hos dygtige og søde Katrine hos det Lille Helse Hus kl. 9!!! Vi havde arrangeret at der skulle komme en rengøringsdame og gøre hele hytten ren, mens  vi var væk. Så vi drønede hurtigt rundt og kastede det værste rod og legetøj op på sengene. Derefter spiste vi hurtigt morgenmad sammen og så drønede jeg afsted på min cykel i solskin, mens Tore lukkede rengøringsdamen ind og afleverede Aya.

Det var den skønneste cykeltur og jeg havde heldigvis medvind ned af vesterbrogade ind mod byen. Det Lille Helse Hus ligger midt inde i byen, lige ved Storkespringvandet i der hyggeligste baghus. Så jeg drønede ned ad strædet og smilede til de morgenfriske turister på min vej.

Jeg har gået hos Katrine her under min graviditet og hun har virkelig magiske hænder. Hun kan bl.a. akupressur, akupunktur, massage og kraniosakral. Jeg havde glædet mig ret meget til min massage, så meget at jeg havde sat min kom-nu-baby-utålmodighed lidt på standby for første gang i mange dage. Behandlingen var skøn, som forventet og jeg var fuldstændig rolig og afslappet.

Derefter cyklede jeg mod min jordemoder Anne Ruby på Forhåbningsholms allé, hvor min cykelkæde gik i stykker på vejen, så jeg måtte trække de sidste 300 ish meget. Jeg var stadig glad og afslappet, så det gjorde mig ingenting. Hos Anne fik vi talt om mine tanker, om fødslen som nærmede sig og hun gav mig modnede akupunktur. Da jeg gik derfra jokede vi med, at vi så hinanden dagen efter – til min fødsel. Hvilket vi jo så også gjorde 😝?🏼?

Jeg træk cyklen ned ad Gl. Kongevej, hurtigt forbi Meyers og have en rabarbersaft og en kokostop 🙈😍 Ville trække cyklen hjem, men havde også lyst til at få kæden lavet, så afleverede den hos dem nærmeste cykelbutik og osede lidt på Gl. Kongvej mens jeg gik ned mod Maude’s for at få en avokadomad og en ginger ale. Det var virkelig hyggeligt at være på cafe, bare mig og min store mave 💞


Jeg hentede min cykel og kørte hjem til et rent og lækkert hjem. Lå så på sofaen et par timer indtil Tore og Aya kom hjem. Vi legede med Polly pocket, med playmobil og vi så noget af “Det levende slot” mens jeg spiste min kokostop fra tidligere?🏼?

Vi gad ikke at lave aftensmad, så Tore hentede indisk👍🏼 Jeg puttede Aya og lå med hende længe i sengen og sang sange fra Alberte sangbogen. Jeg havde netop skrevet indlægget “Jeg er fan af Aya” og delt samme morgen, så jeg puttede længe med hende. Når jeg tænker på det nu, bliver jeg helt rørt. Fordi jeg eller min underbevidsthed vidste, at jeg snart ville gå i fødsel. Det er så mærkeligt, men jeg havde virkelig brug for at være tæt med Aya. På en anden måde end normalt. Jeg er sikker på at den kærlighed også var med til at booste kroppen med oxytocin.

Lidt yoga og meditation. Hvor jeg prøver at vise min tillid og overgivelse til en kommende fødsel. Jeg fortæller lille Elva at vi er klar til at møde hende og at vi nemt kan komme igennem en god fødsel sammen.

Derefter slappede vi i sofaen og gik i seng ved 22 tiden. Jeg var meget overrasket over den ekstra energi jeg havde haft det meste af dagen, havde ellers været zombie i mange dage op til. Da jeg lå i sengen, kunne jeg mærke murren i mit underliv. Sådan lidt som menstruationssmerter. Jeg kunne ikke lade vær med at tænke… Der sker nok noget i nat. Så jeg faldt i søvn med hænderne på min mave og sendte kærlige og velkomne tanker til lillesøster.

Hvad der skete herefter, kommer i næste indlæg ?🏼?😊👶🏼👨?👩?👧?👧

1 kommentar

  • […] så er det på tide at i får min fødselsbeskrivelse. Det er en forlængelse af indlægget “Dagen før dagen“, hvor jeg beskriver hvad jeg lavede dagen før jeg gik i fødsel […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lillesøster har fået sit navn....