Frisk og farverig kålsalat

Campinglivet i Rom

image

image

Vi er i Rom, hvor vi skal være i to uger. Her er varmt, smukt og rart, med masser af lækker is, vin, tomatsalat og pizza. Jeg er vild med det! Selvom her er virkelig dejligt og jeg intet har at klage over, så må jeg indrømme at det ikke er piece of cake at rejse med en 3 mdr. gammel bebs. Elva er sød og nem, men jeg tror at babyboblen punkterede med et brag ved at rejse så langt væk fra vante rammer og comfort zone… Jeg skal huske at trække vejret dybt og ikke lade punkteringen give genlyd på resten af ferien… Det er okey, alt er okey. Jeg har det faktisk rigtig fint, skal bare lige trække vejret dybt og sluge kamelen, altså punkteringen… Måske kommer boblen tilbage, måske ikke. Lige meget hvad, så er lidt luftforandring noget meget godt. Jeg kan sove når jeg bliver gammel… Eller noget ✌🏼️ Det er snart siesta, hvilket passer mig ganske fint 😉 Måske kan jeg lige blunde lidt hen på liggestolen. Hurra for siesta 🙌🏼

Yogamåtten er med mig, dog stadig i kufferten, men jeg glæder mig til yoga i skyggen af et oliventræ (læs: en daglig laaaaaang Savasana – hvis jeg er så heldig) 😉✌🏼️

Der er kun meget dårligt internet henne ved isbutikken, i den anden ende af campingpladsen, og når jeg kommer på disse kanter (minimum en gang om dagen), så vil jeg hellere nyde en is med familien end at hoppe rundt efter internet 😋😉 Så der er feriestille på bloggen de næste par uger, måske vil der være liv på Instagram (@Yogamor.dk).

Jeg vender afslappet, isfyldt, glad og inspireret tilbage✌🏼

Addio ❤️

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frisk og farverig kålsalat