juicekur

Cafeer i mit hood

Jeg vil lige tippe om nogle af de cafeer jeg bruger en del i mit hood. Det er ikke en hemmelighed at jeg elsker at tage på cafe og gør det en del – det ultimativ forkælelse.

Jeg har helt klart 4-5 stemsteder, som jeg bruger reglmæssigt og dem vil jeg tippe om her 🙂 Altså jeg har det jo lidt blandet med at dele mine stamsteder, sådan af helt egoistiske årsager, for tænk nu hvis det strømmer til, så jeg ikke længere kan få bord når jeg kommer 🙂 🙂 Ej, selvfølgelig vil jeg dele min guldsteder med jer <3

cafeer

Her er 5 steder jeg klart vil anbefale:

Henckell 

Jeg ender rigtig tit på Henckell og rigtig tit med søde Sydhavnsmor 🙂  Stemningen er hyggelig, hjemlig og uformel. Maden er rigtig god, simpel og billig. Det virker som om at medarbejderne nyder deres arbejde og det smitter af 🙂 Ejeren hilser altid og er snaksagelig. Virkelig hyggeligt!

Cafeen ligger på Gl. Kongevej 124.

OBS – der er to Henckell cafeer på Gl.kongevej. De er begge hyggelige, men den ene er lillebitte og den anden er noget større.

Mad og kaffe

Genialt koncept og virkelig lækker mad. Men du skal forberede dig på at stå i kø for at få et bord. Alle de gange jeg har været der, har der været kø. Man kan ikke bestille bord, men trods kø venter folk tålmodigt udenfor inkl. undertegnede! Og det er ALTID ventetiden værd. Maden er så frisk, indbydende og velsmagende. Nogle gange kan det virkelig godt betale sig at vente på kvalitet.

Cafeen ligger på Sdr. Boulevard 68. OBS – der ligger også en Mad og Kaffe på Amager.

Kaffeplantagen

Jeg elsker Kaffeplantagen og det har været en fortrukken kaffebar i virkelig mange år. Jeg flyttede til Vesterbro i 2005 og husker det som om, jeg er kommet der siden. Stemningen er hyggeligt, uformel og man kan tydeligt mærke, at det har været en stamkaffebar for flere gennem mange år. Der er en lokal hyggestemning i hjertet af Vesterbro. Kaffeplantagen ligger midt på Enghave plads, som jo har været en byggeplads de sidste mange år, men når pladsen bliver gjort fin igen (til sommer?!), så har den kaffebar den vildeste placering med ansigt til pladsen og eftermiddagssolen. Glæder mig til en kaffe i hånden i sommersolen.

Cafeen ligger på Enghave plads 1. OBS – der ligger også en Kaffeplantagen på Sankt Hans Torv – Nørrebro.

Acacia

Acacia er forholdsvis nyåbnet eller måske 1 år siden. Det er en hyggelig simpel vegansk cafe, med en virkelig lækker menu, som består af en masse anretninger du kan sammensætte og spise hele dagen. Ja, der er fx. sund is på menuen, som du kan spise til morgenmad og deres Banana bread med kokosyogurt – OMG! så godt. Det er simpel lækker kvalitet.

Cafeen ligger på Gl. Kongevej 171.

42 Raw

Jeg bruger 42 Raw i Frederiksberg centret. Selvom det ligger i et center, så synes jeg stadig at stemningen er hyggelig med gennemført æstetik og maden er virkelig god. Prisen er muligvis lidt højere end andre steder, men det er tydeligt at maden er lavet med gode råvare og maden er lavet med god tid og kærlighed. Mad som man ikke lige selv laver på 5 min. derhjemme, derfor synes jeg ikke det er dyrt. Jeg kan virkelig anbefale deres Raw burger, sweet prtatos fries og deres dadel-kakao smoothie. Ja og deres raw kager. Yummi!!!

Cafeen ligger i Frederiksberg centret (og andre steder).

Kan du anbefale gode cafeer i nærheden af Frederiksberg og vesterbro? Så kom endelig med dit tip 🙂 Tak <3


Er du lækkersulten, så prøv denne sundere brownie, som smager monster godt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

juicekur