Taknemmelighedstorsdag #2

Bountybomber med surprise

Helse bountybomber med kun 3 ingredienser ✌🏼️

image

Idag vil jeg dele en af mine yndlingssnacks. I ved nok, at jeg har en kæmpe kærlighed til kokostoppe og ja bare generelt alt med kokos. Jeg laver næsten altid kokostoppe eller bounty, når jeg skal forkæle mig selv og denne gang har jeg kastet mig over verden nemmeste bounty opskrift og piftet den op med lidt forskelligt superfood. Bounty surprise kugler kalder jeg dem og de er sukker og glutenfri!

Jeg har lavet forskellige kugler med surprise i, nogle er med; proteinpulver, acai, byggræs, baobab eller matcha. Du kan selvfølgelig også bare lave helt almindelige bounty uden helse hokuspokus i 😝

INGREDIENSER:

(Grundopskrift:)

 • 150g kokosmel
 • Det fede creme fra en dåse kokosmælk (ikke light)
 • (Evt. Smag til med lidt honning, agave, stevia eller sukker)
 • En plade god mørk (sukkerfri) chokolade

“SURPRISE”

Tilsæt evt. 1-2 spsk “surprise” (put da lidt mindre kokosmel i). Det kan være; matcha, Byggræs, gurkemeje, vanilje, baobab, acai, hvedegræs, spirulina, chorella, anis, proteinpulver eller andet godt. Det er så fint med de gule, grønne, lilla og hvide kugler 😍

_____
FREMGANGSMÅDE:
Bland kokosmel, kokoscreme, (det søde og “surprise”, hvis du ønsker)
Form massen til kugler, i den størrelse du ønsker og placer dem på et stykke bagepapir på en tallerken
Placer i fryseren i ca. 15 min eller køleskabet i 30 min.
Smelt chokoladen (det kan gøres i mikroovnen på et par minutter) og vend kuglerne i.
Placer i fryseren i 10-15 min. igen og så kan de nydes 😉✌🏼

Lidt om det surprise pulver jeg har valgt at bruge;

Baobab er en sød/syrlig frugt fra Baobabtræet i Afrika. Renée Voltaires Baobabpulver er raw, økologisk og rig på vitamin C, kalium, kalcium, magnesium, jern, zink og selen. Perfekt boost.

açaipulver er raw og økologisk og kommer fra Brasilien. Acai er rig på kalium, kalcium og jern. Acai er et lækkert blålilla pulver og smager lidt sødt som en blanding af blåbær og choklade.

Byggræs er mildere i smagen og lettere optageligt end hvedegræs. Rig på mineraler og vitaminer. Gør kroppen mere basisk.

Antioxidanterne i matcha virker som en naturlig ”antibiotika” og støtter immunforsvaret. Derudover er teen også rig på kalium, A- og C vitamin, jern samt calcium, der alle bidrager til kroppens forsvarssystem.

 

image image image

 

5 kommentarer

 • Silke

  OMG!!!!! De ser sååååå lækre ud! Please sig du har smagsprøver med i morgen? ❤️🙏❤️🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • YOGAMOR

   Jeg laver en omgang til næste gang 🙂 Så lækre!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Jeg kunne virkeligt godt tænke mig at prøve at lave disse med matcha ….har du nogen erfaring med i hvilken mængde det er passede at tilsætte dette. Og hvilken slags sødning fungerer bedst. Måske det også kunne være lækkert at tilsætte myntedråber…..hehe…måske je bare skulle prøve mig frem. Det lyder lækkert til en eftermiddagssnack….;0)

  Kh lena

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • YOGAMOR

   Hej Lena.
   Undksyld mit meeeeega sene svar. Har du lavet dem? Jeg har brugt ca. 1 tsk til ca. 10 kugler. Det er meget forskelligt hvad man synes om smagen. Men Matcha har et ret gennemtrængende smag, så snart med en lille smule og smag til undervejs. Det samme gælder sødemiddel – jeg har brugt agave sirup. Det er nemt at arbejde med og jeg er vild med smagen – men det søder en del. Uh, myntedråber lyder mega lækkert! Det vil jeg prøve <3 <3 tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Mine tænder løber totalt i vand! Tusind tak for lækker opskrift!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Taknemmelighedstorsdag #2