Rosé og solnedgang i september

Bogen der var som sendt fra himlen…

Jeg har fedtet hår, sorte rander under øjene, væske i kroppen og verdens korteste lunte… Min krop skriger på mig-tid og søvn. Virkelig meget søvn. Jeg er simpelthen så træt, træt, træt, træt. Jeg vil gerne nå alt på igen tid og især lige nu, hvor jeg på papiret har masser af tid men i virkeligheden har mindre tid en nogensinde. Jeg vil gerne lave yoga hverdag og meditation, jeg vil også gerne bage boller, rydde op, se veninder, gå til TRX, blogge – helst flere gange dagligt, sove middagslur, hente tidligt og al muligt andet. Hvis jeg er heldig, så når jeg et bad med hårvask…. Nåja, men du er jo sådan en yoga-zenagtig type, som altid er rolig og laver yoga hver dag. NEJ. Nope, på ingen måde! Jeg er den stressede type, som nemt bliver ramt af uoverskuelighed og rutsjebanehumør. Derfor elsker jeg yoga, fordi det gør noget godt ved mig. Yoga hiver mig ned på jorden, når jeg flyver for højt. Yoga dræber al unødig kortisol i min krop, som fortiden pumper derudaf pga. frygten for at fejle, for ikke at leve op til andres og mine egne forventninger, identitetsforvirring, for mange planer og for lidt tid, travlhed, for travlt med at sætte det tyndere barselshår og putte kilovis af concealer på de mørke rander under øjenene, for travlt med at huske at leve sundt, snappe og blogge dagligt, for travlt med at nå at nyde, at slappe af, at sove, at kysse, at feste, at tabe mig og få min krop “tilbage”, for travlt med andre. Ja bare for travlt oppe i mit lille hoved….

Min krop er stresset og ja, det er ikke bare en klichévending, jeg smider om mig, for at få medlidenhed. Måske lidt, men så er det mest for at få nus, gaver og skulderklap fra Tore. Det er muligvis standard at være halv eller helstresset, når man er er “nybagt” mor, men ikke destro mindre så er det min virkelighed fortiden og det er ikke rart. Ja, jeg siger fortiden, for jeg håber meget på, at det bare en en fase, som så mange andre faser. Det er allerede blevet meget bedre end det var for en måned siden. Jeg vågner ikke længere badet i sved efter 5 virkelig grimme mareridt flettet ind i hinanden på 12. dagen og jeg har heller ikke lige så mange nedture. Men der er et stykke vej endnu og derfor er jeg simpelthen så glad for at min søde kollega og veninde Anne Goncalves netop har skrevet en bog som hedder “Yoga mod stress”. For jeg er ikke i tvivl om, at yogaen kan hjælpe mig her. Det har den gjort før og det er lidt pudsigt, at nu hvor jeg dyrker mindre yoga end jeg længe har gjort, så bliver min krop fyldt stress….  Jeg har tidligere skrevet om yoga mod stress HER og det er et emne som jeg har en særlig stor kærlighed til, fordi jeg netop selv har mærket effekten af yoga på en stresset krop. Det virker sgu det skidt. Det er vildt effektivt! Jeg har ikke selv læst Annes fine bog endnu, men glæder mig meget til at suge hendes guldkorn til mig. Hun er noget helt særligt og virkelig dygtig!

VIND BOGEN “Yoga mod Stress”…

Det kan være at der er en af jer, der ligesom mig, vil have glæde af at læse denne bog. Derfor vil jeg hermed udlodde bogen til en heldig vinder.

For at deltage: 

skal du skrive hvem der skal vinde bogen (du må gerne skrive dig selv) i en kommentar.

Jeg trækker den heldige vinder på torsdag den 22. sept. kl 20. 

“YOGA MOD STRESS er en bog om at skabe balance, indre ro og nyt overskud med de bedste redskaber fra yogaens verden. I bogen får du fakta om stress, yoga og mindfulness og et hav af ‘anti-stress’ redskaber bl.a. åndedrætsøvelser, meditationsøvelser, masser af afstressende yogastillinger og yogaprogrammer af forskellig varighed”

yogamod

19 kommentarer

 • Sara

  Jeg genkender hvert et ord du skriver. Jeg er midt i det. Træt med træt på. En datter, der vågner på de værste nætter 10-12 gange. Om dagen er jeg en zombie, der lader som om og giver alt til min datter, om natten panisk for næste gang hun vågner! Jeg ved ikke længere hvem jeg er eller hvad jeg vil. Jeg ved bare, den er hel gal. Jeg er blevet væk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • YOGAMOR

   Åh Sara, det lyder hårdt. Jeg kan så meget genkende det du skriver! Jeg sender dig et stort kram. Det skal nok blive bedre snart! Det håber jeg <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Jeg vil gerne viden, fordi jeg er super stresset pga. udd. skal færdig gøre, barsel snart slut og har et stort ønsker om at tage en helt ny retning i livet, så derfor syntes jeg, at jeg selv fortjener at vinde bogen. Er helt sikker på at yoga vil gøre mig godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Mig. Jeg er netop vendt tilbage på arbejde efter endt barsel, så jeg er i lige netop din situation med to unger, der sover virkelig dårligt for tiden -og så skal jeg også lige op før kl. 6 og nå et tog, der alligevel altid er forsinket. Min eksem blusser vildt op for tiden og det er et tydeligt stresstegn. Så mere yoga i mit liv? Ja tak. Jeg har bare ikke tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Øj, den vil jeg sørme gerne vinde! Jeg er gravid og kæmper stadig med kvalme på 20.uge plus et speciale, som skal afleveres lige om snart. Så jo, lettere stresset og prøver at få lidt meditation og yoga ind hver dag, men det er ikke nemt! Jeg tænker at denne bog kunne være en fantastisk hjælp 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det skal jeg. Føler mig ikke stresset, men min krop begynder at sende signaler om noget andet, så vil for alt i verden gerne forebygge, at den skal få det værre, end den allerede har det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Åh! Den ville jeg rigtig gerne vinde:) Vi venter vores barn nr 2 lige om et par uger, og jeg tror, at både familien og jeg vil drage nytte af at jeg får lidt inspiration til at trække vejret helt ned i maven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Åh den ville jeg elsker at vinde 😍 efter jeg for 7 år siden gik ned med stress har jeg endnu ikke fundet den hele rigtige balancegang i hverdagen :-/ jeg dyrker (alt for sjældent) yoga, men med den bog vil jeg kunne fokusere på både ro i hovedet OG få en smidig krop på 1 gang.. smart altså ! 👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg håber at vinde Yoga mod stress bogen. It is needed big time!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • eth Stephensen

  mig!!!!!! det vil være super hvis jeg vandt denne. jeg lider af depressioner og er derfor ekstra modtagelig for stress. jeg er lige nu i en svær periode og jeg var til yoga for første gang i torsdags. kom hjem helt afslappet kan ikke huske hvornår mon krop sidst har været så stille 🙂 krydser alt hvad krydses kan for at jeg bliver den heldige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca Christiansen

  Den vil jeg smadder gerne vinde men først skal min gravide veninde låne den i mens hun er sygemeldt fra jobbet :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Kiib

  Jeg håber sådan, at jeg vinder, da jeg har kæmpet med stress og angst i mange år, da jeg meget let mister overblikket i en travl hverdag med arbejde og to børn. Det kunne være fedt at få hjælp til at få roen tilbage og få gjort den korte lunte lidt længere. 😊🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • YOGAMOR

   STORT TILLYKKE Louise. Du har vundet bogen. Jeg skriver en mail til dig <3 Jeg håber at den vil hjælpe dig med at få mere ro og mindre stress i din hverdag <3 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • VibekeØM

  Den bog ville jeg da gerne vinde 😍🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil gerne selv vinde den. Min selvstændige-iværksætter-bonusmor-veninde-kæreste-søster-krop, som dealer med sorg over mor som pludseligt døde for 4 uger siden, vil elske hvis jeg ku’ ta’ mig tid til yoga og passe lidt på mig selv 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annalie

  Ih hvor vil jeg gerne vinde den bog! Jeg er selv nybagt mor til en lille dreng på to måneder som desværre har haft en lidt hård start <3 Og min krop og hjerne ville have så godt af noget afstressende yoga herhjemme på måtten. Desuden har jeg sådan glædet mig til Annes bog kom. Krydser fingre for jeg vinder den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Kan nikkegenkende til de første linjer du skriver! Må eje den bog😊

  Til mig selv🙅🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanja Markovic

  Jeg vil rigtig gerne vinde bogen da min situation minder meget om den du beskriver. Du ramte virkelig et ømt sted med dit bloginlæg. Jeg er selv på barsel, og jeg føler at jeg aldrig har været mere stresset i mit liv end jeg er nu, Jeg har to børn, en på 3 og en på 8 måneder, og jeg føler mig total utilstrækkelig og at jeg forsømmer den ene eller den anden. Derudover føler jeg at jeg burde have mest tid nu hvor jeg er på barsel, men jeg synes godt nok at tiden flyver af sted og jeg nå intet af det jeg vil. Så jeg frygter hvordan det hele skal hænge sammen, når jeg skal starte på job igen. Og netop det som du skriver, så
  Vil jeg så gerne bage boller, træne, se veninder, men min dag er så praktisk travl med at aflevere og hente, lave mad, at der ikke er meget tid til andet. I det hele savner jeg nok lidt “mig tid” hvor jeg er alene, og hvor jeg kan fordybe mig. Ja, bare det at læse en bog,IKKE en børnebog, det savner jeg enormt meget. Så hvis bogen er god for dig, så tænker jeg at den også vil kunne hjælpe mig, men at få det mentale overskud 😊.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg vil meget gerne vinde bogen, da jeg godt kunne bruge lidt hjælp til at stresse af. Mon baby på 4. måneder har glemt, at det er fedt ay sove, så jeg er bare så træt, så træt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rosé og solnedgang i september