Tester 3 yogamåtter

Bloggen skifter navn

Jeg har besluttet efter mange overvejelser og opfordringer, at gøre bloggen officiel. Så min lille LA-familie blog, tager en drejning og vil fremover hedde yoga-mor. Jeg har længe ønsket at lave en yogablog, startede faktisk også en tilbage i 2010, som hed bindiyoga, men jeg havde ikke rigtig modet til at komme rigtig igang med den. Nu er lysten til en yogaagtig blog større end nogensinde og modet er da også blevet en anelse større… Mit liv har ændret sig meget siden jeg startede min yogarejse og min yogapraksis handler mere om hvordan jeg bruger yoga i en travl hverdag, som mor. Jeg er vild med al det yogaen kan og særligt hvad yogaen kan for kvinder, både før, under og efter graviditet, men jeg er også helt vild med børneyoga. Så bloggen vil handle mere yoga og nok også moryoga, derfor omdøber jeg bloggen yogamor. Velkommen til. Jeg glæder mig til at nørde yoga og håber at i vil læse med 😉

lidt-sandheder-om-yogamor0-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tester 3 yogamåtter