Mit ophold på et indisk ashram (Del 2)

Barsel, babyting & Bugaboo Buffalo

Jeg er næsten gået på barsel, selvom der er omkring 2 måneder til min termin. Men jeg nyder at have mere tid til at forberede lillesøsters ankomst. Jeg er så småt begyndt at hive Aya’s babytøj og ting op fra kælderen og hold op hvor er det fedt, at have så meget liggende klar, uden har spendere en masse penge. Dog er der nogle ting vi mangler, da vi har sendt noget i rotation og solgt nogle af de store ting, såsom seng, autostol og barnevogn. Men jeg glæder mig til at nørde babyudstyr på nettet og shoppe lidt forskelligt til lillesøster, for det er jo såååå hyggeligt. Så helt gratis bliver det næppe. Jeg har kigget lidt på en Bugaboo Buffalo, da den er lille og handy, men kan ikke finde ud af om det er smartere med en lidt større kombivogn, med længere liggemål. Hvor man kan bruge lift i barnevognskasse, så man kan tage liften med sig rundt. Det var jeg i hvert fald glad for med Aya. Er der nogle af jer som har den? Hvad synes i om vognen?

Derudover skal jeg bruge min barsel på at gå til en masse gravidyoga. For selvom jeg underviser i gravidyoga, så er det noget helt andet at gå til yoga selv og jeg kan mærke at min krop har brug for det. Jeg går allerede til yoga og fødselsforberedelse hos YOJO og det fortsætter jeg med, derudover vil jeg tage timer hos Nalini (hvor jeg selv underviser), men jeg har også lyst til at afprøve andre steder. Så jeg starter højest sandsynligt hos Hélt Yoga, da jeg kender nogle af deres dygtige undervisere og så ligger det meget tæt på mit hjem.

 

4 kommentarer

 • Amalie

  Jeg har en bugaboo buffalo, min søn er nu 11 måneder, og vi har været SÅ glade for den. Kvaliteten er så høj, og den er mega brugervenlig. Liggemålet er selvfølgelig ikke så stort, men det er jo præmissen for kombivogne. Jeg kan kun anbefale den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • yogamor

   Tusind tak Amalie, rigtig godt at høre Den virker sååå lækker! Er der noget du savner ved den?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie

   Jeg ville aldrig vælge den anden bugaboo – den med fjedrene på forhjulene – cameleon, da den virker shaky. Nej, der er ikke noget det mangler ved den, den er bare så gennemført lækker, alt klikker lækkert på den selv efter mange måneders fast brug. Den bedste detalje ved den er at kalechen kan hives et ekstra hak frem – i sommer da jeg gik rundt med vognen så jeg 1000-vis af emmaljunga mødre rende rundt med diverse gesimster sat på kalechen fordi deres små pus fik sol i ansigtet og det er ikke et problem med buffaloen – ved ikke om du hvde lagt mærke til den feature. Vi bor i en opgang hvor vognen ikke kan stå, så den skal ‘bæres’ ned i en kælder efter hver gang, så det skulle være en kombivogn, men selv hvis vi boede i hus ville jeg vælge den samme igen. Jeg har set nogle købe sådan en ultratynd lille lift og sætte ned i kassen, men jeg synes ikke at kassen var for tung at bære op til 3. Min kæreste har i øvrigt været glad over at man faktisk også kan løbe med den (jeg synes jeg ser dum ud når jeg gør det, men han har gjort det på ferie og lignende. Skriv endelig hvis der er mere du vil vide.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • yogamor

   Ih, hvor er det godt at høre. Tusind tak for svar ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit ophold på et indisk ashram (Del 2)