Mød en virkelig sjov, skøn og ærlig blogger - Sydhavnsmor!

App’s jeg bruger under graviditet

Jeg vil lige hurtigt anbefale nogle af de app’s, jeg er bruger under min graviditet.

Jeg synes, at det er ret hyggeligt, at man kan følge med i hvad der ca. sker uge for uge, men også dag for dag. Jeg bruger ikke dem alle sammen, så har lige udvalgt nogle af dem 👍😊

IMG_1034

  1. Det er nok denne app jeg bruger mest, da den hurtigt fortæller hvilken uge jeg er i og hvad der sker med babys udvikling , vægt og længde uge for uge. Derudover kan man holde styr på sin egen vægt, skrive dagbog, gemme billeder, lave huskeliste mm.

IMG_1035

2. Jeg var ret spændt på at bruge denne app, da jeg synes at den er mega sej. Man tager selfies af sin mave hver uge i samme position og så man til sidst se hvordan maven er vokset. Men det kræver, at man husker at tage billeder. Det gjorde jeg desværre ikke. Det kunne eller være sjovt, at lave en lille stop motion film af maven der vokser.

IMG_1036

3. Denne app bruger jeg også ret meget. Den er på engelsk og kan meget af det samme som den første app, men med flere funktioner. Man kan læse lidt om graviditet hver dag, hvilket jeg synes er rigtig spændende. Det er en rigtig god app.

IMG_1037

4. Denne app bruger jeg, når jeg husker at tage billeder af maven. Så kan jeg nemt indsætte et lille logo eller en tekst, som viser hvor langt jeg er eller hvilken frugt baby er på størrelse med. Det er en ret fin app til at lave grafik og den skal jeg helt sikkert også bruge, når baby er ude.

IMG_1038

5. Dette er en app med fødselshypnose og guidet afspænding. Et redskab jeg rigtig godt kan lide, som fødselsforberedelse.

IMG_1039

6. Denne app viste min søde veninde mig for et par måneder siden. Den er virkelig genial. Jeg prøver så vidt muligt at undgå produkter med dum kemi, hormonforstyrrende stoffer og ting som belaster miljøet mm. Med denne app kan du fx. scanne din ansigtscreme og se om der er noget dumt halløj i, som du helst vil undgå – særligt under graviditet.

 

Hvilke app’s er i glade for? Det kan både være under graviditet og efter fødsel 🙂

 

Du kan følge Yogamor på Facebook, Instagram og Bloglovin

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mød en virkelig sjov, skøn og ærlig blogger - Sydhavnsmor!