Det skønne barselsliv... (sakasme)

After Eight og Bounty ispinde

image

Lørdagslækkerier #2 

Jaaa! Det er lørdag og i skal selvfølgelig forkæles med flere skønne lørdagslækkerier 😍 Kan i huske sidste uges lørdagslækkerier #1?

Idag får i opskriften på virkelig lækre ispinde. De er sødet med dadler og bananer, og så er de veganske. De er et hit hos børn (og voksne), så hiv din eller naboens unge med i køkkenet, når du skal lave dem (især når du skal pynte og spise dem!).

Jeg har lavet to variationer af denne mega lækre is. En choko-mynte (After Eight), en choko-kokos (Bounty). I ved jo at jeg elsker kokos, som i bl.a. kan se HER og HER 😍

image

Til bountyisen skal du bruge:

  • 1 stor banan
  • cremen fra en dåse kokosmælk (kun det fede i toppen)
  • 3 saftige dadler
  • 3 spsk. kokosmel

Til After Eight isen skal du bruge næsten det samme:

  • 1 stor banan
  • cremen fra en dåse kokosmælk (kun det fede i toppen)
  • 3 saftige dadler
  • 3-4 store spsk. usødet kakao
  • En stor håndfuld mynteblade

Sådan gør du:

  • Vælg hvilken is du først vil lave.
  • Hæld hele baduljen i en blender. Blend til det får en fin konsistens (hvis det er for tykt til at blende, så hæld en lille smule kokosvand fra dåsen i)
  • Hæld i ispinde form – jeg har købt mine HER hos Green Godess (som jeg by the way elsker! De har også mega mange lækre isopskrifter. Så tjek lige deres side ud). Hvis du har for meget is, eller nærmere for få forme, så drik det som smoothie eller hæld det i en anden beholder i fryseren.
  • Lad den fryse i min. 6-8 timer.
  • Pynt isene. Det kan være med fuld chokoladeovertræk ala magnum, det kan være chokolademønster, enten med mørk, lys og/eller hvidchokolade måske drysset med krymmel, nødder, frysetørrede bær, kokos eller andet lækkert 😍🍦 Fold dine kreative is-stylist evner ud 😝 Dine børn synes helt sikkert at det er sjovt at være med 😉

Denne her After Eight is har fået et tykt lag mørk chokolade og lidt hakkede mandler på. MUMS!

Processed with VSCO with c3 preset

 

   

6 kommentarer

  • Natasja

    Måske et lidt dumt spørgsmål, men hvordan overtrækker du med chokolade uden at isen smelter? Mvh Natasja

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • YOGAMOR

      Hej Natasja, Det er ikke et dumt spørgsmål overhovedet. Det er svært at arbejde med opvarmet chokolade og det skal helst været tempereret helt perfekt over vandbad – ca. 32* – dyb isen hurtigt ned i den smeltede chokolade, læg den på bagepapir og tilbage i fryseren i mindst 15 min 🙂

      Håber at de bliver gode 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte

    Er det muligt at kunne lave dem uden kokosmælk???

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • YOGAMOR

      Ja! Jeg har ikke selv prøvet endnu, så vil ikke udtale mig om resultatet. Men jeg vil prøve at lave dem med nøddemælk næste gang. Så 2 dl mandler eller cashewnødder og 3 dl vand. Blend med de andre ingredienser 😉✌🏼️ Det tror jeg kunne være lækkert!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lækkeeeeert! Det er vist på tide jeg også får mine nye ispindeforme i brug 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • YOGAMOR

      Ja for Søren. Det simpelthen så lækkert og nostalgisk at spise is på pind. Jeg elsker det!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det skønne barselsliv... (sakasme)