Barsel, babyting & Bugaboo Buffalo

Afhængig af lange stykker stof…

 Jeg bekender hermed min afhængighed….
En materiel lykke, som kan få min puls højere end 60 min. vinyasa…. 😉
Det er muligvis ikke noget at blære sig med, men jeg tror alligevel at mange af jer kender følelsen.
En af de ting jeg glæder mig rigtig rigtig meget til, når lillesøster kommer, er at jeg kan bære hende tæt ind til mig i en vikle. Jeg elskede at bære Aya i vikle og da hun var ramt af kollik og ondt i maven, så boede hun nærmest på min mave i en vikle de første 4-6 måneder. Selvom det til tider var rigtig hårdt og varmt at bære rundt på hende, så var det virkelig også hyggeligt. Og jeg glææææææder mig til at bære lillesøster i vikle, for det bliver sikkert nødvendigt, når man pludselig har to børn og al for få arme… Jeg købte flere forskellige vikler, som jeg brugte til Aya, men har solgt de fleste videre igen. Jeg havde tre strækvikler, en fastvikle og en ringslynge. Nu har jeg “kun” en sommer strækvikle i skabet og må indrømme, at jeg sagtens kunne købe maaange flere… Det lyder måske helt skørt, men nogle har en ting med sko og jeg har altså lidt en ting med vikler… Jeg har netop købt den smukkeste og blødeste fastvikle (en turkis didymos indio), som jeg glæder mig til at få gang i. Derudover drømmer jeg lidt om en Linuschka owl, en ringslynge og måske en tynd lys strækvikle. Den sommer strækvikle jeg har, er sort og kan være noget varm om sommeren og hvor vi lige har købt rejse til Italien til Juli, så står den højt på ønskelisten 🙂

vikle3 vikle2 vikle1 vilke4
Haha, man skulle tror at jeg havde en favoritvinkel 😉 😀
Jeg har lige købt denne Didymos Indio:
SONY DSC

Men jeg kunne sagtens købe de her farver også 🙂 OMG. Jeg ved virkelig ikke hvad der sker for mig. Drømte også om vikler i nat….

IMG_9979OG se lige de her ugler:

IMG_9959

Jeg er fuldstændig vild med dem! Wow altså.

Så hvis en af jer derude sælger en billig og lækker blød vikle, så kan jeg måske lokkes 😉

Hvilke vikler har i været glade for at bruge?

Del endelig jeres erfaringer og billeder, selvom det nok ikke hjælper på min vikle-craving 😀

Kys og kram

5 kommentarer

 • stine

  Er du egentlig med i slyngegalleriet på fb eller måske slyngefolket dk.

  Her finder du også mange ligesindede som er glade for 6 m stof. Selv Boede min datter i strækvikle, men hun er også sensommer-barn. Fik jeg et forårs eller sommerbarn ville jeg nok gå direkte til fastvikle eller måske en didytai.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • yogamor

   Tusind tak for dine gode råd 🙂 Jeg er med i slyngegalleriet, men ikke slyngefolket endnu 🙂 Men det er jeg inden længe 🙂 Tak. Var du glad for didytai? Hvornår ville du anbefale at bruge den? Hvilken alder/ hvor mange kg? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Hvilket mærke er den sommervikle, du har i forvejen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • yogamor

   Det er en Aldoria strækvikle, som er lavet af 100% økologisk bambus. Mega lækker! Jeg elskede den. Men den egner sig nok bedst til de første måneder, hvor baby ikke er så tung.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • yogamor

   Jeg har også hørt godt om Wrapsody – Bali breeze ✌️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barsel, babyting & Bugaboo Buffalo