Skøn øko hudpleje

5 favoritter

Jeg vil så gerne dele 5 favoritter med jer, denne gang er det 5 hudpleje produkter, som jeg synes er virkelig skønne. Jeg elsker at prøve nye produkter, men det er lagt fra alle der fungerer rigtig godt for min sarte, stressede og tørre hud. Det er jo meget forskelligt, hvilken hud man har og derfor hvilke behov man har, men jeg elsker de her 5 favoritter. Det er en serum, rensemaske, fugtmask, facemist og en deo.

5

SMUK serum – Min hud suger den til sig og giver en øjeblikkelig virkning. Jeg elsker den. Den føles som en blanding mellem en serum og en olie. Med et højt indhold af A, B3, C og E- vitaminer kan den booste og genskabe hudens naturlige fugtbalance. Indeholder havtorn, mandarin, kokos, jojoba, aleo vera mm.

Oskia Rennaissance Mask – den blid eksfolierende rense maske. Masken fjerner trætte hudceller og øge celle regenereringe uden at være hård ved huden. Den er fyldt med skønne og effektive ingredienser; MSM, Passionsfrugt, Grape, Lemon & Grapefrugt AHA, Papaya Enzymer, Swiss Garden Cress Liposomer, ribose & hestehov.

Plaisir facemist – fugtgivende og opfriskende ansigtsmist. Får huden til at føles mere frisk og jævn samt afhjælper tørhed og urenheder. Brug den efter rens inden creme eller som opfriskende spray i løbet af dagen.

Dermalogica Multivitamin Power Recovery Masque – Denne maske er for vild. Den beroliger, fugter, booster og heler huden. Dette er den ultimativ bedste fugtmaske jeg har prøvet. er en effektiv maske af koncentrerede antioxidant vitaminer, der hjælper huden med at genvinde sin styrke og samtidig styrker barrierefunktionen og fremmer regenereringen af sundt væv.

Schmidt’s Deodorant Stick –

  • Hurtig-absorberende
  • Fedter og klister ikke
  • Plante pulver beskytter mod fugtighed uden brug af aluminium
  • Fri for aluminium, propylenglycol, parabener, phthalater og gluten.Certificeret Vegan & Cruelty-free.

Hvad skal jeg ellers sige. Endelig en deo uden crap, som VIRKER! Jeg elsker det.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skøn øko hudpleje