Yogamor fejrer 1 års dag

5 års bryllupsdag med min drømmefyr

Warning!!! Det her bliver sukkersødt og dybt ærligt!

Idag er en helt særlig dag. Jeg har nemlig træ-bryllupsdag med den dejligste mand i heeeeele verden. Hvor heldig er jeg lige? Jeg fatter det ikke! For 5 år siden havde vi den smukkeste og mest perfekte vielse i Dagmar biografen, den hyggeligste reception ved søerne og et brag af en fest i kødbyen. Det var den vildeste dag og jeg kan huske, at jeg måtte nive mig selv i armen flere gange den dag og nat. En fuldstændig fantastisk og magisk dag med ubeskrivelig meget kærlighed, som jeg stadig her 5 år efter svømmer mig i. Det siger ikke så lidt om den dag!!! Det er vildt at vi på de sidste 5 år er blevet fra to til fire og at vi har boet i LA, men nu er hjemme i København igen. Alt føles helt rigtig og helt perfekt. Jeg er lige dér hvor jeg aller helst vil være. I min mands hjerte med mine piger i hånden. Tore skal føle sig lige så heldig med mig, som jeg er med ham <3 Tak for 11 år dejlige mande. Og tak for 5 skønne år med bling på fingeren. Jeg glæder mig til de de næste 70 år, med dig i hånden.

Hvis du har fået blod på den sukkersøde tand, så læs mere om vores kærlighedshistorie nedenfor:

Læs om vores første møde og mit møde med svigerfamilien HER og om Tores frieri midt på søerne en kold vinterdag HER

Her er lidt billeder fra vores dejlige bryllup for 5 år siden.

august 2011 bryllup m m 003IMG_0436 august 2011 bryllup m m 016IMG_0450 Josefine og Tores bryllup 376 Josefine og Tores bryllup 473

Tore, jeg elsker dig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yogamor fejrer 1 års dag