Den første aften ude gik...

20% på mit yndlings produkt!!!

Jeg så lige at der var 20 % på min yndlings hudpleje, nemlig Karmameju på nicehair.dk og det blev jeg derfor nød til at dele med jer. Det er simpelthen det skønneste mærke og det det oser af selvforkælelse. Jeg har flere ting derfra som er en del af min faste plejerutine og ja, så bor jeg nærmest i min morgenkåbe fra Karmameju. Den er såååå lækker og blød. Den er alle pengene værd!

Karmameju er dansk aromaterapeutisk hudpleje. Tanken er, at produkterne skal kunne supplere, hudens egen evne til at hele sig selv. Karmameju føler sig derfor forpligtede til, at deres produkter blandt andet har en terapeutisk effekt. Dette ved at anvende forskellige nøje udvalgte æteriske olier, der hurtigt og nemt trænger ind i huden og efterfølgende optages i kroppen til fordel for både det fysiske, psykiske og følelsesmæssige plan. Jeg ELSKER det!!!

Karmameju er opdelt i 3 grupper

Gruppe 01 er overordnet GENOPBYGGENDE.

Gruppe 02 er primært BEROLIGENDE.

Gruppe 03 er hovedsageligt ENERGIGIVENDE.

karma

De her 3 produkter og børsten er helt uundværdige (måske en smule overdrevet) for mig. Jeg bruger dem hver dag og elsker simpelthen de produkter. Sidste år skrev jeg om min børste, som jeg virkelig er glad for. Jeg har ikke fået den brugt så meget på det sidste, men nu er den fundet frem igen og skal helt sikkert i brug. For den virker! Ansigtsrensen er den BEDSTE rens jeg nogensinde har prøvet. Den er så blid og lækker på min tørre og stressede hud. Body olien dufter fantastisk og min balm bruger jeg til alt fra neglebånd, tørre albuer, læber mm. Geniale produkter. Ja, man skulle tro jeg jeg blev betalt for at skrive alle de her positive ting, men det gør jeg altså ikke. Det er alle sammen ting jeg selv har købt eller fået i julegave 🙂

Her kan i se et udvalg af nogle af deres lækre ting. Jeg tror at jeg skal have fat i nr. 2, 3 og 12, nu hvor der er 20%.

karmameju

-Affiliate links-

1/ Karmameju CALM Balm 02

2/Karmameju CASHMERE Age-Defence Face Cream 02

3/ Karmameju CHANGE Balancing Face Oil 03 

4/Karmameju Fleece Pantsuit Makalu Grey 3-4 Yrs

5/ Karmameju Fleecetæppe Grey 140×250 cm

6/Karmameju FOXY Salt Body Scrub 01 

7/Karmameju KISS Calming Mist 02 

8/Karmameju Mount Everest Morgenkåbe Light Grey 

9/Karmameju MUSE Age-Defense Cleansing Balm 01

10/Karmameju RECHARGE Ionic Body Brush

11/Karmameju WILD Body Oil 03 

12/Karmameju STAR Age-Defense Micellar Water 02 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den første aften ude gik...