Min søde mand

1231 kilometer væk fra Aya…

Ok, det lyder måske helt skørt. Men jeg synes godt nok at det er underligt at være 1231 km væk fra Aya, når jeg kun har været max. 30 km væk fra hende… Nogensinde. Det er helt skørt at tænke på, når Tore er så ofte væk fra hende og tit på den anden side af jorden i flere uger.

Det er første gang i 4 år, at jeg skal flyve alene og det er første gang jeg skal være i et andet land end Aya. Denne dag måtte jo komme før eller siden. Det er ikke fordi, at jeg har undgået at rejse væk, men det har bare ikke lige passet – nok fordi Tore rejser så meget. Så lige pludselig var der gået 3 år og så kom dagen. Aya skal på miniferie hos farmor og farfar, hvor de måde skal se juletræet blive tændt på gågaden, spise fredagsslik, i svømmehallen og meget andet hygge. Det bliver mega luksus for hende. Jeg nåede til juleklip i hendes børnehave imorges, så hyggeligt ??

Lige nu glæder mig til kærestehygge med min mand og så jeg nyder at rejse lidt igen…. Har rejsecravings 🙂

Jeg nåede et smut forbi lagkagehuset for at få en chokorug og andet godt – det er blevet tradition, når jeg har tjekket ind i lufthavnen. Ellers har jeg også købt lidt dame/yogablade som skal sluges i luften. Skønt!

Du kan følge Yogamor på Facebook, Instagram og Bloglovin

1 kommentar

  • Hav en fantastisk kæreste tur. Paris er fuldstændig fantastisk! Jeg er selv ved at planlægge en længere tur til foråret. Og med længere mener jeg EN HEL MÅNED i USA! Mit hjerte synker til bunden af min mave, hver gang jeg tænker på, at jeg “efterlader” min datter hos sin far i en hel måned! Men hun er trods alt hos sin far. Hvorfor er det, at vi mødre tror, at vi er mere uundværlige end fædrene 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min søde mand