Tørbørstning

10 hurtige om Yogamor

Her kommer de:

1/
Jeg elsker ost, altså som i jeg drømmer om ost, kan spise ost morgen, middag og aften og mine fingre lugter vist altid lidt af gamle Ole🙈🙈🙈 Jeg har tit prøvet at skære mælkeprodukter væk fra min kost, men jeg har virkelig ikke lyst til at undvære ost. Så ost er altså min gode ven. Jeg tror faktisk at jeg kan lide næsten al ost, lige på nær myseost og kommen-ost 😷

2/

Jeg kommenterer ofte online debatter med lange hidsige indlæg, hvis jeg føler mig halvprovokeret. Heldigvis når jeg ofte at slette dem, inden jeg trykker “slå op”.

3/

Måske lidt i forlængelse af ovenstående, så taler jeg ofte før jeg tænker. Jeg skifter derfor ofte mening flere gange i en sætning, hvilket kan være lidt forvirrende for mig selv og folk omkring mig…

4/

Jeg hader at rydde op, men er god til at lave tårnhøje bunker, så der ser nogenlunde pænt ud. Men der bliver sjældent smidt noget ud… På det punkt minder jeg meget om min mor og min mormor. Håber at jeg kan lære, at skille mig af med ting lidt nemmere. For jeg elsker følelsen af at slippe det, som ikke længere er nødvendigt.

5/

Jeg mødte mine dejlige mand Tore på Københavns film- og fotoskole i 2005. Vi blev hurtigt smask forelskede og er det stadig!! I 2011 blev vi gift på vores yndlings lokation i hele verden, nemlig i sal 1 i Dagmar Teatret. Vi har begge arbejdet i denne biograf og de fleste af vores venner har vi mødt derinde. Det er som et andet hjem for os.

6/

Jeg kan rigtig godt lide at studere mig og håber aldrig, at jeg bliver færdig med at læse og studere. Gennem de sidste 10 år har jeg taget 10 forskellige uddannelser, både korte og længere. Jeg er VILD med det!

7/

Min 87 årige mormor er zoneterapeut og healer. Jeg har altid været meget tæt på min mormor og hun er et af de mest betydningsfulde mennesker i mit liv. Hun inspirerer mig meget og jeg er sikker på, at hun er grunden til at yoga er blevet så stor del af mit liv.

8/

Jeg elsker varme og jeg kunne sagtens undvære den danske vinter. LA vejret passede mig rigtig fint.

9/

Jeg er vild med chokolade, men det siger ikke Tore noget. Tore er vild med chips og slik. Så vi kan altid have vores guf for os selv.

10/

Jeg elsker at eksperimentere i køkkenet og følger aldrig rigtig en opskrift. Hvilket måske også er grunden til, at det 7 ud af 10 gange smager ret specielt… Tore siger altid, at det er sjovt og spændende at prøve noget nyt, og at han godt kan lide min fusionmad… not…

mit-ophold-paa-et-indisk-ashram0

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tørbørstning