Selvforsynende

10-20-30…. 30!!!!

hmm,

30 år er jeg nu. Jeg har de sidste mange år (altid måske) rigtig gerne ville være ældre og jeg har tænkt på om det om ville fortsætte sådan?. Lysten for at være ældre stopper jo for de fleste, men måske ikke mig!? Tænkte jeg?. For bum, jeg blev 30. Og pludselig har jeg faktisk ikke den der lyst til at være ældre end jeg er. Heller ikke fordi at jeg vil være yngre (selvom det gør da ikke noget når folk synes at jeg holder mig godt 😂😂😂??), men måske vil jeg bare gerne være den alder jeg er. Eller måske var det netop den dag jeg blev 30, at jeg gik fra at ville være ældre til at ville være yngre!? Dammit?. Så indhentede den mig måske lige netop idag??? Hmm?. Ej, alt i alt er jeg faktisk meget glad for at være 30 👍??

Jeg havde en perfekt dag her i LA. Svigermor, svigerfar, Tore og Aya havde lavet lækker brunchbord i haven mens jeg havde været til yoga og pilates. Perfekt start på dagen 😜 Derefter havde Tore lavet en lille skattejagt til mig i haven og i huset, og ved sidste post var der seddel, hvor der stod: ?du skal være klar til at køre en lille tur kl. 12.15? altså om 20 min?. 😝😝😝 jeg blev kørt til den lækreste spa, hvor jeg blev forkælet med massage osv i timer. Det var SÅ lækkert! Og senere på dagen var vi ude og spise på vores stam restaurant og så i biffen med Zinnini og familien. Mega opturs dag 😊

Her er lidt billeder fra dagen 👍😘

føs

 

føs1

føs2

føs3 føs4

føs5

TAK TAK FOR EN SKØN DAG.

Jeg er meget glad <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selvforsynende